ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Невідомі жорстоко вбили вагітну жінку

    29 березня 2024 п'ятниця
    88 переглядів
    В кареті «швидкої допомоги» від ножових поранень померла 34-річна жінка

    Жінка працювала бухгалтером на одному з підприємств м. Слов'янська. Закінчивши робочий день, вона залишала приміщення підприємства і закривала двері торгового складу.

    У місті Слов'янськ Донецької області ввечері 19 січня убита молода жінка-бухгалтер. Про це повідомляє Головне управління Нацполіціі в Донецькій області.
    Згідно з повідомленням, о 17.40 у Слов'янське відділення поліції надійшла інформація, що в кареті «швидкої допомоги» від ножових поранень померла 34-річна жінка.
    За попередньою інформацією, жінка працювала бухгалтером на одному з підприємств м. Слов'янська. Закінчивши робочий день, вона залишала приміщення підприємства і закривала двері торгового складу. У цей час вантажники, які знаходилися неподалік, почули крики жінки і поспішили їй на допомогу. Підбігши до співробітниці, вони побачили, що жінка втрачає свідомість, спробували надати їй першу допомогу і викликали «швидку». Приїхавши за викликом медики виявили на тілі потерпілої три ножові поранення.
    Молода жінка померла в кареті «швидкої допомоги», незважаючи на всі спроби реанімації. За словами родичів загиблої, вона перебувала на 4-му місяці вагітності.
    На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група поліції, місце злочину було оточене.
    На даний момент правоохоронці здійснюють першочергові заходи, спрямовані на якнайшвидше розкриття особливо тяжкого злочину: проводиться огляд місця події, опитування свідків. Всі сили співробітників Краматорського та Слов'янського підрозділів поліції кинуті на встановлення кола осіб, причетних до вбивства, а також упіймання підозрюваного «по гарячих слідах», - йдеться в повідомленні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору