ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кров холоне... "божевільний" фотограф кинув модель у воду до кровожерливих акул (ВІДЕО, ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    88 переглядів
    Моделлю стала Ембер Боурк, яка легко затримує дихання на п'ять хвилин

    Канадський фотограф Бенджамін Вон Вонг зробив незвичайну фотосесію.

    Метою Вон Вонга було привернути увагу до акул і пояснити суспільству, що ці істоти більше прекрасні, ніш небезпечні. Як фотограф пише на своєму сайті, зйомка проходила на Фіджі і акули виявилися зовсім не кровожерливими істотами. Сам процес зйомок був складним, навіть незважаючи на те, що допомагали йому організації Tourism Fiji і Barefoot Collection, які надали команду дайверів і морського біолога, що спеціалізується на акулах. Проблема в тому, що моделлю не могла бути звичайна дівчина - модель повинна вільно почуватися під водою, не боятися акул і вміти затримувати дихання на кілька хвилин, тому що зйомка проходила на глибині 15 метрів і весь час спливати було не можна.


    У підсумку моделлю стала Ембер Боурк, чемпіонка з фрідайвінгу, яка легко затримує дихання на п'ять хвилин. З акулами раніше вона не працювала, але зате й не боялася їх. Сукня для підводної зйомки була створено Ali Charisma. Кожен день у команди було всього кілька годин на зйомку, так як промені сонця потрапляли в потрібну розколину тільки з 11:00 до 13:00. Та й акули активні лише в цей час.


    Тепер фотограф сподівається, що люди будуть більше цікавитися акулами і навіть створив петицію на підтримку створення більшого числа "акулячих заповідників". Її підписали вже три тисячі чоловік.



    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Божевільний екстрім - безстрашний Італієць пролетів через розщелину в скелі шириною в два метри (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору