ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як люди будуть виглядати у майбутньому... вчені розповіли, які кардинальні зміни чекають на людство у зовнішньому вигляді (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Людство чекають кардинальні зміни

    Вчені розповіли, які кардинальні зміни чекають на людство у зовнішньому вигляді через тисячі років

    Через глобальне потепління в кінцівок тіла людини можуть з'явитися розвинені перетинки, як у качок, і товстий шар жирової тканини, як у тюленів. Про це повідомляє палеоантрополог Метью Скіннер з Кентського університету.

    Це відбудеться в процесі еволюції і стане результатом глобального підвищення рівня моря, дозволяючи швидше пересуватися на воді. Також вчений прогнозує подовження кінцівок і скорочення обсягу легень. А очі людини будуть нагадувати очі котів.


    lyudi_0.jpg


    Існує ще один сценарій, який змінить людське тіло: якщо на Землю впаде великий астероїд. Катастрофа занурить планету в новий льодовиковий період, і атмосфера стане менш проникною для сонячного світла


    lyudi2.jpg


    lyudi3.jpg


    У свою чергу, брак сонячних променів впливає на освітлення шкіри і волосся людини. Збільшаться ніс і обличчя, а також кількість волосся і розміри тіла.

    А ось людина, яка буде жити на Марсі, за словами Скіннера, повинна зменшитися в розмірах через відсутність природних конкурентів, і зі зниженням потреби у фізичному навантаженні. У цьому випадку, дуже швидко зменшаться людські щелепи, а зуби зовсім зникнуть.

    "Теоретично, ми могли б виглядати як новонароджені, чиї роти призначені тільки для того, щоб ковтати, але мали б великою головний мозок", - додав учений.
    Нагадаємо, населення Землі після Нового року збільшилася майже в 7,3 млрд осіб.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Розшифровано пророцтво Ротшильдів на 2016 рік (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Первый рисунок 12006, большая голова и худое туловище, как будто после глобальной голодовки.