ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандальновідомому командиру бандформування "Сомалі" Гіві, невідомі "добродії" заслали повію (ФОТО +18)

    24 квітня 2024 середа
    90 переглядів
    Дівчина постійно посилала свої інтимні фотографії командиру «Сомалі» Гіві

    А розповіли про інтимні справи одного з найодіозніших командирів бандформувань «ДНР» в соціальних мережах самі бойовики цього бандитського утворення на Сході України, а також їхні прихильники з цивільних.

    Вже стало відомо, що ще 2015 року якась дівчина з російського міста Салехард, яка згодом була впізнана як дівчина «легковажної» поведінки, в соціальних мережах постійно посилала свої, в тому числі й інтимні, фотографії командиру «Сомалі» «Гіві».

    «...Оскільки Михайло її ігнорував, як втім, і всіх подібних "шалав", вона в січні 2016 сама приїхала аж з самого Салехарда в Донецьк до Михайла. Особисто Михайлом вона була послана на три веселих букви...», - повідомляють у соцмережах дуже поінформовані в інтимних справах «Гіві» його прихильники.

    Також у соціальних мережах прихильники «Гіві» попереджають його та інших польових командирів ДНР про те, що такі ситуації можуть продовжуватися і далі, що може закінчиться дуже для них плачевно.

    «Для тих, хто «в танку», поясню: в 99% випадках, такий метод (саме повії) використовується з метою або вбивства потрібного «об'єкта», або впровадження повії з метою подальшої дискредитації «об'єкта»... І ось це перший тривожний дзвіночок!!!

    У ДНР попереджають: якщо у «когось» зірвалася ця спроба, то в майбутньому слід чекати нових «засланців»! Я прошу всіх, хто займається безпекою, хто має відношення до охорони нашого Командира - ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ЦЕЙ ВИПАДОК, НА ЦЮ СПРОБУ ВПРОВАДЖЕННЯ ПОВІЇ! НЕ НЕХТУЙТЕ БЕЗПЕКОЮ! І ПРОВОДИТЕ ЖОРСТКИЙ ФІЛЬТР НОВИХ ЛЮДЕЙ! ОСОБЛИВО ТИХ, ХТО ПРИЇЖДЖАЄ В ШТАБ!», - досить істерично попереджають командирів «днр» про таку потенційну небезпеку, втім, не називаючи їх замовників.


    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Жахливі кадри, як Гіві знущається над полоненими українськими військовими на Донбасі (ВІДЕО, ФОТО тільки 18+)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору