ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція назвала винуватця ДТП Кузьми Скрябіна

    23 квітня 2024 вівторок
    182 переглядів
    Багато фанатів вважали, що ДТП, в якому загинув співак, "підробили"

    Пройшов рівно рік з дня загибелі в дорожньо-транспортній пригоді відомого українського співака і музиканта Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін).

    Слідство велося більше восьми місяців, проте правоохоронці не знайшли злого наміру в резонансної аварії, і кримінальне провадження було закрито.

    Подробиці розповіли в головному управлінні поліції Дніпропетровській області.

    У поліції уточнили, що за час слідства було проведено достатню кількість експертиз, яке дозволило встановити, що смертельне ДТП 2 лютого 2015 року у Криворізькому районі сталося внаслідок недотримання швидкісного режиму водієм (Кузьмою Скрябіним) при здійсненні повороту.

    "В результаті автомобіль виїхав на зустрічну смугу, що і призвело до ДТП", - розповіла нашому виданню начальник відділу комунікації ГУ Нацполіціі Дніпропетровської області Ганна Старчевська. Вона нагадала, що кримінальне провадження було відкрито за частиною 2 статті 286 КК України (порушення ПДР, що спричинило загибель).

    Аварія, в якій розбився музикант Кузьма Скрябін, мабуть, найбільш неоднозначна. Багато фанатів вважали, що ДТП, в якому загинув співак, "підробили". Масла у вогонь підлило відео, в якому Дмитро Ященко називав себе свідком ДТП і заявляв, що позашляховик Toyota Sequoia, в якому знаходився Кузьма, підрізала Honda. Втім, Ященко так і не вийшов на контакт зі слідством.

    Нагадаємо, Кузьма разом зі своєю групою повертався з концерту в Кривому Розі. На під'їзді до села Тернівка позашляховик Toyota Sequoia, за кермом якого перебував Скрябін, зіткнувся з цистерною молоковоза ГАЗ. Від отриманих травм співак загинув на місці. Артдиректор групи Ольга Любченко, яка була на пасажирському сидінні, отримала травми, проте від госпіталізації відмовилася.
    Кузьма Скрябін - Кінець фільму (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору