ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чудовищне вбивство дитини у Києві: на тілі хлопчика виявили 15 ножових поранень

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Після події, він намагався покінчити з собою

    В Оболонському районі Києва відбувся жахливий злочин.

    Біля одного з житлових будинків по вул. Маршала Рокосовського місцеві жителі виявили закривавлене тіло маленького хлопчика. Як з'ясувалося, 12-річну дитину зарізав, а після викинув з вікна, його рідний дядько. Після скоєного, чоловік намагався покінчити собою.

    Як стало відомо пізніше, 12-річний хлопчик був удома разом зі своїм дядьком, який активно випивав. Мати дитини в цей час була на роботі. "Що передувало цій страшній трагедії - з'ясовують слідчі. Однак, у дитини на тілі нараховано 15 ножових ран!", - розповіли в поліції Оболонського району.

    Мати дитини зараз знаходиться в районному управлінні на допиті. Вбивцю поки не допитували. "Повідомлення про те, що трапилося надійшло до нас у 15:40. Прибулі на місце поліцейські піднялися на 8 поверх, де в квартирі виявили підозрюваного. Чоловік стояв на вікні балкона і мав намір зістрибнути вниз. Однак, поліцейські приспіли вчасно і втягнули його в кімнату. Як з'ясувалося, у чоловіка був розпоротий живіт. Після події, він намагався покінчити з собою - порізавши себе ножем. Коли ж стало ясно, що вбити себе в такий спосіб не вийде, то підозрюваний вирішив вистрибнути з вікна. Зараз чоловік перебуває в лікарні ", - повідомили правоохоронці .

    Даний факт внесений до журнал ЕР, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "Умисне вбивство".
    Читайте також: Біля Львова виявлено понівечений труп зґвалтованої дівчини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору