ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відома актриса, під час поїздки в Карпати, потрапила в ДТП (ФОТО)

    17 квітня 2024 середа
    86 переглядів
    Компанія віднесла збиту косулю на узбіччя...

    Неприємний інцидент стався на ділянці траси Київ-Чоп, приблизно в 50 км від Львова.

    Українська актриса Владлена Марчак, відома за ролями в серіалах "Сашка" і "Поки станиця спить", потрапила в жахливу ДТП.
    Під час поїздки в Карпати телеведуча збила на своєму автомобілі косулю, яка несподівано вискочила на дорогу. Неприємний інцидент стався на ділянці траси Київ-Чоп, приблизно в 50 км від Львова. На щастя, ніхто з пасажирів в машині не постраждав, чого не можна сказати про тварину і авто.

    "Ми їхали на двох машинах великою і дружною компанією, покататися на лижах. Але поїздка якось не задалася з самого початку - трохи заблукали, повернули не на ту дорогу... І недоїжджаючи до Львова, три косулі різко побігли через дорогу. Вони ломанулись зграєю, дуже швидко", - розповіла Влада.

    Дівчина зізналася, що хоч все і сталося за кілька секунд, проте вона встигла зреагувати на раптовий маневр тварин.

    "Враховуючи, що у нас багажник нагорі, ми їхали відносно з невисокою швидкістю - десь 100-110 км/ год. Я почала різко гальмувати. Двоє встигли перебігти, а одна зупинилася. Я думала, що проскочу між нею і узбіччям, але вона раптово побігла прямо на машину. Удар прийшовся в ліве крило, після чого косуля потрапила прямо на лобове скло - воно розбите повністю, нічого не видно. Добре, що я встигла загальмувати і все сталося вже на маленькій швидкості. Ми швидко з'їхали на узбіччя - вся машина в склі, нас усіх обсипало дрібними осколками, але злякатися не встигли", - додала актриса.

    Марчак зазначила, що компанія віднесла збиту косулю на узбіччя, а через кілька хвилин тварина змогла піднятись та самостійно піти у ліс. Владлена закликала всіх водіїв бути уважними на дорогах - таке може трапитися з кожним.

    "Для мене важливо, щоб люди були уважні. Тварина - така істота, яка може з'явитися де завгодно. Ми не за кордоном, де все огороджено, висять блоки, сітки. А у нас невідомо, що може статися, і хто звідки вибіжить. Яким б крутим ти не був водієм, ти не зможеш з цим впоратися", - резюмувала Влада.
    Читайте також: Поліція назвала винуватця ДТП Кузьми Скрябіна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору