ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українські олігархи пообіцяли, що будуть чесно платити податки (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Наша мета - допомогти країні вийти з кризи і досягти економічного зростання

    Бізнесмени взяли на себе зобов'язання інвестувати в економіку країни власні кошти, а також залучити іноземні інвестиції, створювати робочі місця.



    Сьогодні представники великого та середнього бізнесу України підписали декларацію, в якій пообіцяли чесно платити податки і відмовитися від непрозорого фінансування політиків.


    «Ми, власники великого та середнього українського бізнесу усвідомлюємо, що частина відповідальності за існуючий в країні кризис лежить також і на нас. Ми усвідомлюємо відповідальність за відновлення довіри в країні і створення нової моделі її розвитку», - йдеться в декларації.


    Бізнесмени взяли на себе зобов'язання інвестувати в економіку країни власні кошти, а також залучити іноземні інвестиції, створювати робочі місця.


    Також бізнес гарантує чесність та прозорість сплати податків до бюджету, і обіцяє не фінансувати непрозоро політиків.
    «Наша мета - допомогти країні вийти з кризи і досягти економічного зростання», - заявив бізнесмен, екс-губернатор Донецької області Сергій Тарута.


    До складу Української бізнес ініціативи увійшли: співвласник корпорації ІСД Сергій Тарута, президент Концерну Галнафтогаз Віталій Антонов, президент і голова ради директорів КMCore Євген Уткін, власник компанії EastOne Віктор Пінчук, президент компанії MTI Віктор Цой, голова ради директорів Ефективні інвестиції Ігор Ліскі, співвласник мережі супермаркетів АТБ Геннадій Буткевич, співвласник компанії Сварог Андрій Гордійчук, власник Укрлендфармінг Олег Бахматюк, генеральний директор ІК Concorde Capital Ігор Мазепа, співвласник компанії SigmaBleyzer Лев Блейзер.


    Читайте також: Винахідливий Яценюк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору