ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Де можна гарно відпочити на День святого Валентина? (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    78 переглядів
    Не одна закохана пара зупинялася на мосту, щоб зустріти захід сонця

    Найромантичніші міста України до Дня святого Валентина

    Цього року День Святого Валентина випадає на вихідні, а це відмінна можливість для закоханих відзначити свято в іншому місті. Зроби своїй другій половинці подарунок – поцілунок в тому місті, де ви ще не були разом

    ЧЕРНІВЦІ


    chern.jpg


    Казкове місто з дивовижною архітектурою і атмосферою. На центральній площі вже більше, ніж півтора століття спрямовується в небо старовинна вежа міської ратуші. Багато років вона є серцем Чернівців, створюючи неповторний колорит. Місто Чернівці визнано найкращим населеним пунктом із благоустрою й підтримки населеного порядку. Архітектура тут настільки разюче красива, що не закохатися в це місто неможливо. Тільки не ревнуйте Чернівці до своєї другої половинки!


    КИЇВ


    king.jpg


    Головне правило – вибрати нестандартний маршрут. Не витрачати багато часу на центр столиці, а гуляти по околицях центру. Прикрашений святковими гірляндами і мерехтливими вогниками, Київ вночі стає особливо прекрасним. Усі, хто любить бродити по вулицях нічного міста, має можливість побачити томну і трохи сонну столицю, втомлену від насиченого дня.


    КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ


    kam_0.jpg


    Варіант для закоханих, охочих зануритися в атмосферу середньовіччя, коли лицарі вирішувалися на найвідчайдушніші вчинки заради прихильності дами. Не одна закохана пара зупинялася на мосту із замками, символами міцності почуттів і споглядала каньйон, піднімаючись на оглядовий майданчик, щоб зустріти захід сонця.


    ТЕРНОПІЛЬ


    tern.jpg


    Острів закоханих, розташований посеред Тернопільського ставка, вважається одним з найкрасивіших і романтичних місць в Україні. Легенди свідчать, що саме на цьому острові живе дух міста, який покровительствує парам. І якщо закохані будуть довго вдивлятися в дзеркальну гладь води, то зможуть побачити в ній своє майбутнє.


    ЛЬВІВ


    lvi.jpg


    Львів - дуже сентиментальне, пристрасне, інтимне місто, яке кличе нас до почуттів. Він знайомить з різними гранями місцевої романтики: старовини, несподіваними ракурсами, цікавими історіями та затишними кав’ярнями. В этот день в этом городе вы влюбитесь даже если у вас нет второй половинки. У цей день в цьому місті ви закохаєтесь навіть якщо у вас немає другої половинки.


    ОДЕСА


    odesa_0.jpg


    Що може бути прекрасніше зізнання в коханні біля моря? Романтична атмосфера, блискуча архітектура, веселий і привітний одеський народ – все це зробить цей день приголомшливим святом. Парки Одеси кличуть до прогулянок, клімат у місті м’який, а в повітрі так і витає любов.


    СОФІЇВСЬКИЙ ПАРК, УМАНЬ


    kap.jpg


    Дивно, але в будь-який час року Софіївка чарівна. Тут варто бувати знову і знову: неспішно гуляти під тінистими кронами дерев, загадувати бажання, кататися на човнах, годувати білок і вірити в любов. Це приголомшливої краси місце і безпрограшний варіант для усамітнення з коханою людиною, адже парк створений як знак любові польського магната Станіслава Потоцького до своєї дружини Софії.


    МИКОЛАЇВ


    mik.jpg


    Місто називають “містом наречених”, і, судячи за давньою легендою, в Миколаєві живуть найкрасивіші дівчата України. Не забудьте зі своєю другою половинкою потерти фату біля пам’ятника нареченій біля Центрального РАГСу – на вдалий союз. А якщо ви самотній парубок, приїжджайте шукати кохану сюди – щастя знаходиться на півдні України!


    ІВАНО-ФРАНКІВСЬК


    iva.jpeg


    Івано-Франківськ – романтичне місто, в якому час завмирає, подовжуючи найприємніші моменти і спогади. Що потрібно для ідеального вікенду на День закоханих? Красиве старовинне місто далеке від суєти, сніданок у номер, фрукти і вино – і звичайно, кохана людина!


    ВІННИЦЯ


    vin.jpg


    Вінниця прекрасна не тільки в літній час, коли функціонують знамениті фонтани і розквітає зеленню вся природа. У цьому місті надзвичайно затишно і в будь який інший час року. Взимку тут багато снігу, саме час показати своїй другій половинці безліч прекрасних пам’ятників у парках цього європейського міста.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Найкращий зимовий відпочинок 2016 року - 30 ідей куди поїхати зимою в Україні (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору