ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ще одна блондинка "Свєта" кинула свій дорогущий Mercedes в грязюці на клумбі (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    105 переглядів
    Блондинка примудрилася припаркувати свій "Мерседес" на клумбі в грязюці

    В Фейсбук з'явився цікавий пост. Активісти розповіли про якусь пані, що примудрилася припаркувати свій "Мерседес" на клумбі в грязюці.

    "Поліція приїхала до героя парковки на газоні. Дуже здивувалася. З'ясували, хто власниця, яка живе аж на Дарниці. І порадили її дочекатися, щоб скласти штраф за таке "мистецтво". Оскільки автомобіль не перешкоджає руху інших автомобілів і пішоходів - ха! - Поліція не може його евакуювати!

    Але ввічливі і втомлені після ночі чергування хлопці з екіпажу №0613 мені пояснили, що власник довго буде вибиратися звідти і встигне приїхати інший патруль, щоб виписати штраф, а потім на підставі штрафу Печерський районний в місті Києві державна адміністрація - офіційна сторінка зможе в судовому порядку стягнути заподіяну газону шкоду.

    Справедливо? Думаю так. Тепер буду виглядати з вікна частіше)))

    Ну а ресторану Guramma хочеться нагадати, що у них є паркінг, де вартість стоянки на годину майже в 8 разів дешевше їх кавою і завжди є вільні паркомісця. Ресторан позиціонує себе як елітний заклад, а насправді їх гості паркуються, як бидло ", - госорітся в повідомленні активістів.

    Як це виглядає - дивіться нижче.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Скандал на всю Україну - блондинка на лабутенах розгорнула війну проти поліції (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору