ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Неповнолітня дівчина ледь не померла в горах на Закарпатті

    29 березня 2024 п'ятниця
    31 переглядів
    Через фізичне перенавантаження та перепади висоти контролюйте своє самопочуття

    Сьогодні, 18 лютого, о 13:45 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що на горі Красія Великоберезнянського району потребує допомоги 16-річна туристка з сусідньої Словаччини.

    До місця виклику, а це близько 1300 метрів над рівнем моря, поспішили рятувальники на чолі з начальником гірського пошуково-рятувального відділення с. Вишка Великоберезнянського району Іваном Гопком.

    На місці з’ясувалося, що у юної лижниці під час катання гірськими схилами, через фізичне перенавантаження та перепади висоти стався епілептичний напад, який супроводжувався гіпотонією (пониження кров’яного тиску). Потерпілій було негайно надано відповідну медикаментозну допомогу. Після того, як її стан стабілізувався, рятувальники за допомогою акю (спеціальні сани) транспортували іноземку до низу та доправили до місцевого медпункту, де фахівці за станом потерпілої спостерігали близько двох годин. Хоча нападів більше не було, потерпілій все ж порадили звернутися ще й до Центральної районної лікарні смт Великий Березний.


    Читайте також: На Драгобраті зник дніпропетровський турист

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору