ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

10 українських та 16 словацьких прикордонників спільно патрулювали кордон (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    Прикордонники України та Словаччини вчилися спільному патрулюванню.

    Українські та словацькі прикордонники проводять комплекс спільних заходів щодо протидії протиправній діяльності на ділянці кордону між Україною і Словаччиною.



    Для удосконалення практичних навичок та теоретичних знань у відділі прикордонної служби «Ужгород» відбулися навчання зі спільного патрулювання, його проводили представники поліції Словаччини, – повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.


    До тренінгу залучалися 10 українських та 16 словацьких прикордонників. Під час теоретичної частини словацькі правоохоронці розповіли українським колегам про основні положення Шенгенського права, а також про завдання та повноваження спільних прикордонних нарядів. Разом з тим, вони схематично показали, які дії повинні вживати спільні патрулі під час перевірки документів та огляду транспортних засобів.


    У практичній частині представники суміжної держави наочно продемонстрували дії при виявленні підозрілих осіб або правопорушників.


    У свою чергу, українські прикордонники поділились досвідом зі словацькими колегами щодо патрулювання та надання першої медичної допомоги при різних видах поранень.


    У подальшому такі навчання по обміну досвідом будуть продовжуватися.


    ЧИТАЙТЕ також: Закарпатські прикордонники виявили на підступах до країн ЄС 11 афганців... серед них були і немовлята (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору