ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Від вбрання посла України, в шоці була навіть англійська королева, а увесь світ, просто - регоче! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    121 переглядів
    Королева: Ой, а що це там у вас на голові...?

    Вбрання посла України у Великобританії Наталії Галібаренко, в якому вона з’явилася на прийомі у британської королеви Єлизавети ІІ, стало предметом обговорення, суперечок та жартів у соцмережах.

    2-го березня під час офіційної церемонії у Букінгемському палаці Галібаренко вручила Вірчі грамоти Королеві Єлизаветі ІІ.

    Жінка була вдягнена у яскраво-синій ансамбль з сукні та жакета, а на голову начепила маленьку прикрасу на кшталт капелюшка з вуаллю.


    brit_korol.jpg


    Деяким користувачам вигляд Галібаренко здався недоречним, а дехто навіть звинуватив її у тотальному несмаку.

    Однак якщо почитати правила королівського етикету та дрес-коду, то Галібаренко прогадала лише з кольором. Він таки дійсно виявився занадто яскравим для ранкового прийому. І ще про рукавички пані Наталя забула.

    "Від леді очікується, що вони будуть одягнені в елегантне денне вбрання: костюм або сукню з капелюшком та рукавичками, на високих підборах та з торбинкою для завершення вбрання", – повідомляє відносно етикету сайт "The Royal Articles".

    Що ж стосується кольору, то тим, хто збирається до Її Величності, радять заздалегідь переконатися, що він не опиниться в дисгармонії з тим, у якому в день візиту буде вбрана сама королева.


    brit2.jpg

    Наша співвітчизниця дуже вирізнялася на тлі стриманих іноземців
    Варто зауважити, що далеко не всім користувачам соцмереж вбрання посла видалося аж таким смішним та недолугим.

    "Одягнена відповідно до протоколу і тутешньої британської моди. Так, суворі формальні костюми для дам саме такі, багато хто любить рожевіші, але вона вибрала оптимальний синій. Так, не за радянськими лекалами, але вона і не до совкової еліті прийшла на прийом, правда?)) Якби не відповідала – не пустили б", – написала одна із користувачок.

    Хоча, як завжди, знайшлися і дотепники.


    brit3_0.jpg


    "Дивовижно, як дехто у кричущо жлобському вбранні цієї жінки: недолугий недоладний колір, поганий крій, капелюшок розміром для обличчя Одрі Хепберн, а не крупного вгодованого с добрячими щоками (просто факт) – намагаються знайти частку хорошого смаку. Безграмотність та нерозбірливість у одязі добрі для дівчаток на "каблах" та у клубі. Усе ж у данному випадку варто було порадитися з профі, підчитати чи що, ознайомитися з тим, як не треба", – написала інша користувачка.


    brit4.jpg


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Треба було повністю роздягтися...! В Ужгороді звільнили працівницю податкової, яка влаштувала стриптиз для поліцейських (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рогулі у ЛондОні... Дві свинячі пики. Слава Свинофермі!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    после всего что вы нафигячили эт мелочь(

    Похожие новости