ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Всі подробиці жорстокого вбивства нянею 4-річної дівчинки від путінського пропагандиста Кісєльова, або... Аллах-шоу від Путіна у виконанні ФСБ (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    96 переглядів
    Володя... я тут всякого наговорив, як просили... щоб, ніхто, нічого не зрозумів!

    Один з головних пропагандистів президента Росії Володимира Путіна, кремлівський журналіст Дмитро Кисельов розповів, що інцидент з вбивством 4-річної дівчинки нянею, — трагічний збіг випадкових обставин, і закликав «не піаритися» на трагедії.
    Однак постає питання, чому ж репортаж пустили в ефір аж тепер? Можливо це Аллах-шоу від Путіна! І няня, яка відрізала голову дитині - всього лише спецоперація ФСБ

    Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Вести недели.




    «Реальність — в тому, що цю історію не пояснюють прив’язки ні до національності, ні до Аллаха, ні навіть до психіатричного діагнозу.




    Переважна більшість убивств адже у нас відбувається російськими, людьми невоцерковленими і психічно здоровими», — пояснив Кисельов. «А якщо так, то я особисто розумію редакторів новин великих телеканалів, які вважали за краще не ставити в свої випуски репортаж про чергове жорстоке вбивство дитини», — також вважає пропагандист.




    На думку Кисельова, якби в новинах повідомляли про кожному подібному випадку (багато росЗМІ спочатку замовчували трагедію), то склалося б враження: «що для нас це — норма життя, що зовсім не так».




    «Жорстокі злочини відбуваються в будь-якій країні світу — від Китаю і США, до Японії і Великобританії. Але всюди до новин такого роду підходять вкрай обережно, вже точно не перевантажуючи ними загальнонаціональний ефір. Чи правомірно це і для Росії», — додав Кисельов.







    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Сенсація! Аллах-шоу від Путіна! Няня, відрізала голову дитині - всього лише спецоперація ФСБ! (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору