ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Польщі російські націоналісти познущалися над українським пам’ятником (ВІДЕО, ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    42 переглядів
    Російські націоналісти знищили український пам’ятник у Польщі

    В селі Молодич Перемиського повіту на півдні Польщі, поблизу кордону з Україною, невідомі вандали знищили черговий український пам'ятник.

    Голова Об'єднання українців у Польщі (ОУП) Петро Тима переконаний, що до цього причетні проросійські сили, оскільки фото та відеоролик знищення пам'ятника відразу з'явилося польською мовою на сайті Novorossia.Today.


    "В селі перемиського повіті знищено український пам'ятник. Це елемент інформаційної війни проти Польщі і проти України. Інформація про це і фільм з цієї події відразу з'явилася на сайті Novorossia.Today", - зауважив Тима.


    Він висловив думку, що до злочину причетні особи, які торік зруйнували кілька українських пам'ятників в цьому регіоні. Тоді фото та відео цих злочинів також з'являлися на цьому пропагандистському сайті. Жодного з винуватців цих злочинів не затримано.


    До злочину в селі Молодич, ймовірно, причетна радикальна націоналістична організація Табір великої Польщі (Oboz Wielkej Polski), логотип якої розміщено на фото і відео з місця злочину.



    pol.jpg


    Нагадаємо, Українці з наступного місяця зможуть їздити в Європу без віз! Грузія вже отримала безвізовий режим з ЄС!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору