ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дубаї! Неймовірна краса і розкіш Об'єднаних Арабських Еміратів! (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    218 переглядів
    Неповторні Арабські Емірати нікого не залишать байдужим!

    Неповторні Арабські Емірати нікого не залишать байдужим.
    Ця відносно молода країна поєднує в собі історичні цінності з ультрасучасними технологіями, всесвітньовідомі пам'ятки з безкрайньою пустелею, релігійні канони ісламу з достатком модних бутиків і розважальних закладів.

    Емірати у мене завжди асоціювалися з великою пустинею та казками Сходу,а саме казки Шихіризади чи Аладіна.Там усе красиво і загадково.

    Наша подорож почалася з комфортабельного польоту.Перше враження , відчутне при спуску по трапу літака - жахлива спека , але з « недоліками» клімату справляються численні кондиціонери , які повсюдно : будівлі , транспорт і навіть зупинки на вулицях. Майже стерильна чистота скрізь, починаючи від громадських місць користування і закінчуючи бідними районами Дубаї , якщо так їх можна назвати. Важко навіть уявити , що 41 рік тому на місці сучасних мегаполісів була незаймана пустеля. Сьогодні це багата красива країна , якій є чим дивувати гостей .

    Театр починається з вішалки , а готель з кімнат туалет , які гідні найвищих похвал . Відмінні риси готелів в ОАЕ - це ненав'язливий сервіс , високий рівень комфорту , якісне харчування , відсутність будь-якого роду анімації. Є кілька готелів в еміраті Фуджейра з легкої анімацією , орієнтованих на відпочиваючих із країн СНД. Готелі емірату Шарджа більш скромні і без особливих вишукувань , розраховані більше на морський відпочинок , хоча кількість там торгових центрів ненабагато поступається Дубаю .

    Madinat Jumeirah - один з кращих курортів Дубая і справжній арабський місто з казок «1001 ночі». Madinat Jumeirah називають Арабська Венеція.

    Вийшовши з машини , перше що відчуваєш - це як золотистий м'якенький пісочок приємно пестить шкіру. До речі про пісок , в ОАЕ 7 видів піску і самий основний сувенір звідти - рамочка з цими самими пісками пустелі.

    А захід сонця в пустелі - це щось фантастично нереальне , сонце сідає швидко , підсвічуючи небо різними відтінками від червоного до рожево -бузкового , це непередавана зачаровуюча краса .

    Поїздки на джипах по цих немаленьким схилах витримує не кожен , вестибулярний апарат пасажирів повинен бути не слабкий. А ще в пустелі можна покататися на верблюдах - дуже екзотично і весело!

    Візитна картка країни - це хмарочос Бурж Халіфа, всесвітньо відомий готель Парус - Бурж Аль Араб, насипний острів у вигляді пальми, готель Атлантіс з величезним акваріумом і аквапарком, торговий центр Молл оф Емірейтс з лижною трасою, бухта Дубай Марина.

    Комплекс, під назвою Sky Дубай, де людям, яким набридло спекотне літо, можуть опинитися в холодній зимі і покататися на лижах, сноубордах або просто скотитися з крижаної гірки.

    І на завершення - східна ніч - танець живота , кальян , національні частування , розпис хною - все невід'ємні складові , щоб відчути колорит цієї дивовижної країни.

    Говорити про Емірати можна годинами, я ж розказала коротко про усе що відвідама у цій казковій країні.


    Нагадаємо, Жахливий шторм обрушився на Дубаї - зростає кількість жертв, руйнуються висотні фешенебельні готелі... (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости