ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На базі реабілітаційного центру Мінфіну в Сваляві відкриють філію обласного архіву (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    87 переглядів
    Напівзруйнований гуртожиток технічного коледжу після передачі місту розберуть.

    А напівзруйнований гуртожиток технічного коледжу після передачі місту розберуть.

    У центрі Сваляви вже 15-й рік розвалюється багатоповерхівка – колишній гуртожиток Свалявського технічного коледжу. Відремонтувати будівлю, яка становить загрозу через імовірний обвал перекриття, вже неможливо, але й розібрати її міська влада не може, оскільки колишній гуртожиток перебуває на балансі Міносвіти. Геннадій Москаль, котрий оглянув напівзруйновану багатоповерхівку, пообіцяв відправити її фото міністру освіти й науки Сергію Квіту й таким чином переконати його передати колишній гуртожиток місту. Яке власними силами розбере його й ліквідує джерело потенційної небезпеки в центрі Сваляви.
    000-45-.jpg
    Зовсім інша ситуація з будівлею колишнього банку «Україна» в Сваляві. 10 років тому Мінфін зробив із неї реабілітаційний центр, витративши 12 мільйонів гривень. Будівля в чудовому стані, проте не використовується за призначенням. За рішенням голови ОДА тут буде відкрито філію обласного архіву, а 1-й поверх, де облаштований басейн, віддадуть під дитячу спортивну школу.
    – Відповідні документи вже направлені у Фонд державного майна, який передасть будівлю на баланс області, а ми передамо її архів та дитячій школі, – повідомляє Г.Москаль.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Це азаров будував за наші гроші собі центр ,вернеться і забере :)

    Похожие новости