ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У «зеленому коридорі» в угорця знайшли контрабандні сигарети

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Іноземець приготував митникам цигарковий сюрприз в балонах

    У газових балонах.

    Закарпатські митники вилучили два газові балони наповнені тютюновими виробами Next. Інцидент трапився на митному посту «Вилок» Закарпатської митниці ДФС.

    Про це повідомляє відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

    Рухаючись у напрямку з України, угорець заїхав на смугу руху «зелений коридор» та усно заявив про відсутність у нього товарів та предметів, прихованих від митного контролю, або таких, які заборонені до вивезення з України.

    Працівники пункту пропуску, здійснивши оцінку ризиків, спрямували транспортний засіб громадянина «Volvo» на майданчик поглибленого огляду, після якого у вищезгаданих балонах, що знаходились у багажному відсіку авто, виявили 260 пачок цигарок. Виявити приховані підакцизні товари вдалось шляхом простукування поверхні балонів.

    Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.

    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних вилучено цигарки та балони.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору