ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Карпатського мольфара Михайла Нечая вбили за пророцтво смерті Януковича! (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    323 переглядів
    Пророцтва одного породили неймовірну ненависть іншого!

    Вони ніколи не бачили один одного особисто, але пророцтва одного породили неймовірну ненависть іншого.

    І нехай у вбивстві найвідомішого українського провидця звинуватили божевільного фанатика, багато хто досі впевнений – четвертий президент мав безпосередній стосунок до цього злочину.


    Для того щоб точніше зрозуміти картину того, що відбулося, потрібно повернутися в часі на чотири роки тому. Саме тоді карпатський мольфар передбачив насильницьку смерть колишньому президенту України Віктору Януковичу.


    Взимку 2010 року видавництво «Лівий берег» опублікувало страшне пророцтво. Карпатський Мольфар Нечай зробив його в день інавгурації новоспеченого президента. Дослівно воно звучало так: «Там у вас у Києві якогось пана сьогодні висвятили на царя. Його вб’ють через три роки».



    Ці слова сивочолий старий сказав водієві, який підвозив його. Про це чоловік пізніше написав в інтернеті у своєму блозі.


    Так інформація про страшне передбачення в найважливіший день життя Віктора Федоровича, дійшла і до президента.


    Сама ж інавгурація, незважаючи на підготовку, супроводжувалася різними подіями. Чого тільки варті двері, що несподівано закрилися при вході Януковича до Верховної Ради.


    Влітку 2011 року громадськість сколихнуло чергове повідомлення з Карпатського краю. В Івано-Франківській області у своїй хаті в селі Верхній Ясенів був убитий один з найавторитетніших карпатських магів 81-річний Михайло Нечай.


    Причиною страхітливого вбивства одразу ж назвали релігійний фанатизм. Але досі не припиняються суперечки про те, що смерть мольфара не випадкова. Мовляв, дали зрозуміти, що зайвих передбачень і пророцтв давати не варто.


    Раніше Павло Семенов вже мав проблеми із законом. Ще в 1999 році, він був затриманий за вбивство і спробу замаху на життя людини. Але і тоді в кінці 90-х, завдяки впливовим покровителям, йому вдалося уникнути в’язниці. Його було визнано психічно хворим і госпіталізовано. У 2011 році він втік з психлікарні, щоб відправитися на Прикарпаття і здійснити свою страшну місію.


    Але кому насправді була вигідна смерть провидця і білого мага? На батьківщині Нечая згадують: мольфар не приховував, що Янукович закінчить погано.


    Нечай був знайомий з багатьма сильними світу цього. Консультував режисера Сергія Параджанова перед зйомками «Тіней забутих предків», а актора Івана Миколайчука вчив грати на дримбі.


    Односельці згадують, що до нього приїжджав лікуватися і сам Ющенко. В чаклунських колах Нечая визнавали одним із найсильніших чарівників країни.


    Подейкували навіть, що мольфар входив до групи з семи сильних магів, які тримали енергетичну оборону України, охороняючи її від серйозних потрясінь.


    А відхід з життя, причому насильницький, одного з бійців, міг серйозно підірвати цей захист. Люди, які вірили в знахарські здібності діда, їхали до нього звідусіль до останнього дня його життя. Навіть вбили мага під час прийому.


    Він до кінця був зі своїм народом, і свідомо прийняв смерть, про яку не міг не знати.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Сенсаційне пророцтво священика-ясновидця! Чотири керманичі чоловіки, а п’ятим керманичем України буде жінка! З Володимира почалося і на Володимирі закінчиться!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ещё в 2007 г. Нечай рассказал что Украины НЕ БУДЕТ: ОНА РАЗВАЛИТСЯ НА НЕСКОЛЬКО ЧАСТЕЙ:
    https://www.youtube.com/watch?v=0C9r543OVHg