ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгородському лісгоспі відзначили Всесвітній день захисту дітей (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    48 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Зараз основне завдання працівників лісової галузі – відновлення лісу та лісорозведення. Але, крім основної діяльності працівники ДП «Ужгородське ЛД» проводять науково-розяснювальну роботу серед населення, в тому числі і учнів.

    Днями в лісгоспі директор Василь Кий разом із працівниками лісгоспу у Кам'яницькому шкільному лісництві прочитав лекція на тему «Ліс у житті людини». Він розповів учням про основні функції лісу та його значення в житті людини. Виступаючий також ознайомив дітей з правилами поведінки та пожежної безпеки в лісі. Враховуючи минулорічну надзвичайно складну пожежну небезпеку не тільки в Ужгородському районі, а й загалом в країні, адже це питання є досить актуальним на даний час.
    Окрім того, до Всесвітнього дня захисту дітей директор Ужгородського держлісгоспу Василь Кий вручив учням шкільного лісництва, переможцям обласного зльоту шкільного лісництв та учасникам Всеукраїнського зльоту шкільних лісництв подяки від підприємства та грошові винагороди.
    «Ці діти зробили більше для лісгоспу у плані лісогосподарської пропаганди на обласному та Всеукраїнському рівні, ніж усі працівники підприємства разом узяті», – зазначив Василь Кий.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору