ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За переміщення цигарок без акцизних марок через кордон – кримінальна відповідальність!

    16 квітня 2024 вівторок
    109 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості по факту незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту фальсифікованих цигарок.

    Відомості внесено слідчим управлінням в рамках операцій «Рубіж-2016» та «Акциз-2016» за матеріалами працівників відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області.
    Наразі розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення – частина 1 статті 204 Кримінального кодексу України.
    Вивезти з України через митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС незаконного виготовлені цигарки намагався громадянин України 30 серпня 2016 року. Співвітчизник прямував у приватних справах в Угорщину автомобілем «Мерседес-Бенц». Працівники Закарпатської митниці ДФС під час здійснення поглибленого митного огляду знайшли приховані цигарки без акцизних марок, відтак на місце події здійснила виїзд слідчо-оперативна група СУФР ГУ ДФС у Закарпатській області.
    Провівши спільно з оперативними працівниками податкової міліції та працівниками митниці огляд місця події, в транспортному засобі, а саме у паливному баку, виявлено 915 пачок незаявлених при усному опитуванні, незаконно виготовлених тютюнових виробів торгової марки «COMPLIMENT SUPER SLIMS 3» без марок акцизного податку України.
    Наразі цигарки та транспортний засіб вилучено.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору