ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті буде ще сім сучасних класних спортивних майданчиків!

    25 квітня 2024 четвер
    100 переглядів
    Прес-служба Закарпатської облради повідомляє...

    І про це подбали депутати обласної ради…

    У ході другого пленарного засідання четвертої сесії обласної ради крайові обранці прийняли рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік. Мова про зміни бюджетних призначень (у межах загального обсягу) за головними розпорядниками коштів обласного бюджету, зміни до джерел фінансування обласного бюджету на 2016 рік, зміни до переліку регіональних програм, які у 2016 році фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету, зміни до капітальних видатків та переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку, а також зміни до обсягів іншої субвенції районним та міським бюджетам із загального та спеціального фондів обласного бюджету на 2016 рік.

    Щодо іншої субвенції, то цього разу вона розподілена серед іншого і на спортивні майданчики. Зокрема, на реконструкцію спортивного майданчика в ЗОШ №19 І-ІІІ ст..по вул..Заньковецькій у місті Ужгороді, реконструкція спортивного майданчика з влаштуванням штучного покриття по вул.. Шевченка в смт Батьово Берегівського району, будівництво спортивної площадки з синтетичним покриттям на території ЗОШ І-ІІІ ст. на вул. Бартока м.Виноградів, будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям на території Гукливської ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гукливий Воловецького району, капітальний ремонт спортивного майданчика Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею Іршавської райради, будівництво спортивного майданчика на території Станівської ЗОШ І-ІІІ ст. в с. Станово Мукачівського району, реконструкція з облаштуванням покриття діючого міні-футбольного поля на території ЗОШ І-ІІІ ст.. по вул..Шкільна в с. Руське Поле Тячівського району.

    Таким майданчикам радіють щиро і діти, і дорослі. Для перших – це чудове місце для занять спортом, для других – центр з проведення різноманітних яскравих заходів усім селом під відкритим небом.

    Прес-служба облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору