ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Харкові жінка місяць прожила із трупом свого коханця (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    Свого коханця вбила ще наприкінці жовтня...

    Жінка, вбивши свого коханця, ще цілий місяць проживала в квартирі разом з його трупом, бо боялася здаватися поліції.



    Врешті, коли до її квартири прийшли правоохоронці з вимогою впустити їх у житло, жінка вчинила спробу самогубства.


    Зі своїм коханцем жінка прожила 10 років. Подружжя полюбляло випити, а після цього – влаштовували бійку.


    «Вони коли нап’ються – б’ються і стають агресивними. Вона розповідала, що чоловік на неї накинувся з ножем, а вона оборонялась. Але хтозна, що там було насправді», – розповідає сусідка підозрюваної Ольга.


    Сама жінка зізналася: свого коханця вбила ще наприкінці жовтня. Поліції здаватися не хотіла, а витягти труп чоловіка із кімнати не наважилася. Тож жінка місяць так і спала в одній кімнаті поруч із мерцем, а всі щілини позатуляла газетами, квитанціями та ганчірками.


    Мешканці багатоповерхівки, в якій сталося вбивство, кілька тижнів потерпали від нестерпного смороду, а потім з усіх щілин до людських квартир полізли ще й хробаки. Люди одразу викликали поліцію, однак жінка не хотіла відчиняти двері. Натомість кинулася до вікна, аби вистрибнути.


    «У неї в руках був ніж, яким вона почала різати собі вени. Почала робити вигляд, що хоче стрибнути з вікна, бо хотіла залізти на балконне вікно». – розповідає старший дільничний Московського відділу поліції Харкова Антон Піонтковський.


    Поліцейські викликали підкріплення, а тим часом дільничний із патрульними вели перемовини з жінкою із сусіднього балкону. Зрештою, їм вдалося вмовити жінку покаласти ніж та впустити їх в оселю, де вони і знайшли труп чоловіка.


    «Перед нами постала жахлива картина. У одній із кімнат у кріслі було тіло чоловіка. Як з’ясувалося у розмові з жінкою, саме вона нанесла йому удар ножем у серце», – каже інспектор патрульної поліції Харкова Андрій Сікаленко.


    Нині квартира жінки опечатана, а їй самій загрожує до 15-ти років тюрми. Лікарям ще доведеться вирішити, куди потрапить підозрювана: за ґрати чи в лікарню. Зараз жінка знаходиться на обстеженні у психлікарні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору