ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський ринок на Краснодонців було заблоковано

    24 апреля 2024 среда
    60 переглядів

    Сьогодні зранку на центральному речовому ринку м.Ужгород по вул. Краснодонців отримав своє продовження конфлікт, що розгорнувся навколо вчорашньої спроби групи кримінальних молодиків силою захопити майно ВАТ “Ужгородське АТП 12107”. Представники ВАТ, з метою збереження власного майна та товарно-матеріальних цінностей підприємців ринку від посягань з боку представників криміналітету, заблокували всі входи й виходи на даному об’єкті. Як наслідок, декілька тисяч підприємців та відвідувачів не змогли потрапити на територію ринку. Після проведених перемовин між керівництвом Ужгородського міськвідділу міліції та представниками адміністрації ринку з боку правоохоронців були дані гарантії щодо недопущення подальшого розвитку конфліктної ситуації та усунення перешкод у здійсненні діяльності представників ВАТ “Ужгородське АТП 12107”.

    Близько 9.30 ринок на Краснодонців було розблоковано й розпочато його нормальне функціонування. На ринку й надалі залишаються близько 30 осіб кримінальної зовнішності, які мирно співіснують з посиленими нарядами міліції.

    ***

    Вчора, зі слів представника СП "Спедітор" Вячеслава Станка, більш відомого в кримінальних колах як "Ліса", з’явилося рішення Ужгородського міськрайонного суду щодо "негайного", "термінового" усунення всіх можливих перешкод щодо користування командою п.Ратушняка земельною ділянкою, що належить ВАТ "Ужгородське АТП 12107". Цікавим є те, що власне самого судового рішення ніхто в очі не бачив, а в процесі його розгляду та прийняття участі також ніхто не брав.

    З огляду на обставини появи даної ухвали, пригадується банальне — "Революція революцією, а їсти хочеиться завжди!"
    Спроба захвату речового ринку на вул.Краснодонців в Ужгороді провалилася (оновлено)
    ТЕРМІНОВО! У ці хвилини відбувається силовий захват продовольчо-речового ринку по вул.Краснодонців у місті Ужгороді
    Ратушняк готується до силового захоплення адміністративної будівлі ВАТ „Ужгородське АТП 12107”
    Адмінбудівлю Ужгородського ВАТ "АТП 12107" перетворено на "громадську приймальню" народного депутата України С.М.Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору