ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді підпалили автомобіль голови Закарпатської обласної організації Партії Промисловців і Підприємців України Іштвана Цапа (оновлено)

    18 апреля 2024 четверг
    101 переглядів

    Приводом до прес-конференції, що відбулася сьогодні в конференц-залі готелю “Закарпаття” в місті Ужгороді, стали події суботнього ранку 8 травня, про що оперативно повідомив «UA-Reporter.com». Про них і розповів голова Закарпатської обласної організації Партії Промисловців і Підприємців України Іштван ЦАП:

    Іштван Цап, голова Закарпатської облорганізації партії Промисловців і Підприємців України
    Іштван Цап, голова Закарпатської облорганізації партії Промисловців і Підприємців України

    — Тоді, в суботу, побили скло моєї автівки, порізали колеса,салон її залили бензином. Тільки збіг обставин перешкодив тому, щоб автомашина не перетворилася в купу обсмаленого металу. Передував цьому факту конфлікт на центральному ринку, що на вулиці Краснодонців, між АТП 12107 і СП “Спедітор”. Позицією нашої партії став захист інтересів АТП, де розміщена, до речі, й наша громадська приймальня.

    Юридичні документи, які ми мали в розпорядженні, переконливо показували, що “Спедітор”, за яким стоїть народний депутат Сергій Ратушняк, намагається захопити чуже майно. В нинішньому квітні особи специфічної зовнішності призвели ситуацію до особливого загострення. Ринок окупували два злочинні угрупування. Були побиті два охоронці, стався ряд інших подій кримінального характеру. Побили контролера. До касирші прямо додому навідалися підозрілі особи і пригрозили розправою, якшо й далі працюватиме. Пограбували авто людини, котра працювала в камері схову.

    Останнім випадком із цього ряду стала спроба підпалу мого авто. Це — не бізнесові розбірки. Я — не акціонер. Частки на згаданому ринку не маю. Просто здійснюю політичний захист прав та інтересів комерційної структури, бо справа ця під контролем віце-прем’єра Анатолія Кінаха. Ще раніше ми захищали підприємців від нападок “Спедітора”. Приміром, тих, хто торгував на центральному “п’ятачку”, а потім — продавця м’яких іграшок, якого шановний нардеп намагався викинути з ринку… Біди мої почалися з 2001 року — коли повернувся майбутній нардеп, — в мене пограбували квартиру, була вчинена стрілянина в під’їзді, спалений “Мерседес”…

    І от знову — понівечена машина… Жоден злочин не розкритий, ніхто не притягнений до відповідальності. В спаленому авто були спеціальні засоби, міліція знала, звідки все йде, та сфабрикувала експертизу, що я з пет-пляшкою, наповненою бензином, під капотом їздив містом, поки машина не загорілася. Отже, їм легше поховати злочин, аніж шукати злочинців.

    Не розкритий злочин і з Сергієм Слободянюком, на життя якого подібні елементи здійснили зухвалий замах майже 2 роки назад.

    Моєму новонародженому синові тільки два тижні і я не хочу потрапити в лікарню, але міліціонери поводять себе так, ніби нічого й не відбувається. Відчуваю, що незабаром цей кримінальний випадок із автівкою можуть перевести в банальну “хуліганку”… А я володію показами свідка, який говорив про зустріч певних осіб із оточення нардепа з раніше декілька разів судимою особою. Та на це міліція не зважає. Правоохоронна система повністю паралізована, бо за нею стоїть нардеп. Вони, знаю, не зупиняться, тому звертаюся через ЗМІ до правоохоронних органів: «Візьміться за роботу, незважаючи на політичні уподобання!».

    Записав Василь ЗУБАЧ
    В Ужгороді здійснено спробу підпалу автомобіля голови Закарпатської обласної організації Партії Промисловців і Підприємців України Іштвана Цапа

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору