ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті зафіксовано випаровування небезпечної речовини

    25 апреля 2024 четверг
    55 переглядів

    30 травня о 20:19 до оперативно-координаційного центру УМНС надійшло повідомлення про випаровування вініл-хлориду із запобіжного клапану цистерни №57656613 на залізничній станції Дяково Виноградівського району. Відправник вантажу: ЗАТ “Лукор”, м.Калуш, Івано-Франківської області; отримувач вантажу – Румунія, „Олтхім” С.А. Рамницю Валцеа. Як повідомили “UA-reporter.com” у Центрі громадських зв’язків управління МНС України в Закарпатській області, причина випаровування – спрацювання запобіжного клапану від нагрівання цистерни на станції (температура повітря протягом дня +28-32 градусів за Цельсієм). На місце події направлено ремонтно-відновлювальну бригаду ВП-3505 станції Королево, пожежний поїзд станції Королево, підрозділи СДПЧ-6 Виноградівського РВ УМНС та місцеву пожежну команду села Дяково.

    Роботи по ліквідації випаровування з цистерни через запобіжний клапан ремонтно-відновлювальною бригадою завершено о 23 год. 20 хв. шляхом встановлення на клапан заглушки та прокладки. Викликано спеціалістів ЗАТ “Лукор”, м.Калуш для встановлення причини спрацювання клапану.

    На період проведення ліквідаційних робіт (дві години) було евакуйовано дві родини (8 людей) з житлового будинку розташованого на відстані 100 м від місця виявлення витоку.

    Припинення руху залізничного транспорту не було.

    Загрози здоров’ю населення, об’єктам життєзабезпечення та навколишньому середовищу немає.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору