ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: УСВА-2 неможлива, бо ...неправочинна!

    19 апреля 2024 пятница
    61 переглядів

    Сьогодні представники мас-медіа Закарпатської області зібралися в Ужгородському прес-клубі ринкових реформ для зустрічі з чинним голово Закарпатської територіальної організації Української спілки ветеранів війни в Афганістані Сергієм Слободянюком. До зустрічі спонукали публікації в бюлетні обласної влади “Новини Закарпаття” та деяких газетах райдержадміністарцій про те, що обраний інший голова обласної організації УСВА. Спростування в “НЗ” від чинної організації, яку ніхто не збирався розпускати, не надрукували.

    Ненадруковане
    Ненадруковане "Спростування" в офіційній газеті Закарпатської ОДА "Новини Закарпаття"

    Декларації про демократію обласних чільників після цього здаються лише декораціями. Тому й потрібно було хоч комусь розяснити: а як же насправді справи в “афганців”. “На превеликий жаль, — вважає С.Слободянюк, — не тільки в Закарпатській області в ОДА звили собі гніздо демагоги, які роботу підміняють гаслами, обіцянками, брехнею. УСВА півроку намагається налагодити діалог із обласною владою, поставити і вирішувати відтак болючі питання “афганців”. Та жодного відгуку не дістав. На кілька офіційних звернень не надійшло навіть формальної відповіді…”

    Це відношення в державі, на думку голови територіальної організації УСВА, формується діючою владою, зокрема віце-прем’єр-міністром Миколою Томенком. Українські ветерани Афганської війни бачать у ньому все негативне, поскільки воно спрямоване, часто антилогічно, проти “афганського руху”. Він навіть за 17 км від Києва ні разу не побував у госпіталі воїнів-інтернаціоналістів “Лісова поляна”.

    Висновок із цього напрошується один – “верхи” поставили завдання розколоти на місцях і звести нанівець “афганський рух”. В області виконують це завмовлення чільники ОДА Михайло Попович, Євген Ясинський, Олег Гаваші. Від них відповідні розпорядження йдуть главам райдержадміністрацій. За місцем роботи вони навіть вдалися до переслідувань членів родини Слободянюка. Хоча останній резонно каже:

    — Ми не стаємо в позу: “Нас багато, всім нам треба дати!” Та нас політизують. І заставляють ставати в бойову позицію. Заполітизували ситуацію представники обласної організації партії “Батьківщина”. Та в нас є достатньо мужності, щоби протистояти адмінстративному тиску. Залякати нас неможливо. Організація на сьогодні дієздатна, а окремі хлопці, збиті з вірного шляху обов’язково повернуться в свою бойову сім’ю.

    В Ужгороді відбулося чергове засідання правління ЗТО УСВА
    Афганський синдром для закарпатських "помаранчевих"
    "Афганці" зробили Політичну заяву щодо антиконституційного втручання влади у діяльність громадського об’єднання
    Закарпатські ветерани Афганістану визнали роботу місцевих органів виконавчої влади недостатньою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода дуйся не дуйся, а тобі прийшов гаплик! Це лише квіточки, а ягідки не забаряться. За всі свої злочини доведеться відповідати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та доки ви будете своїми гаслами пити кров з нашого простого люду Вам тільки давай,але від вас ніякої віддачі.За те ,що ви робили вам заплатили вже більше як треба.Настав час який говорить -Досить.Стоп обкраданню простого люду.Йдіть робити-якщо ви інвалід то маєте інвалідську пенсію , а ще ц яку.Той хто чесно відпрацював на заводі , чи в колгоспі четвертину немає з того .Так ,що досить сидіти черяком на наших шиях

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Громадські організації, в тому числі і одна з найбойовитіших — Українська спілка ветеранів Афганістану — з витоків української незалежності були антиподами хижацького загальнонаціонального руху, коли кум, сват і брат крали з “бездонної” України стільки, скільки влізало в неситу пельку. А влізало багато, бо число кумів, сватів і братів бандитської, ментовської, податкової та інших порід множилося зі швидкістю звуку в порожньому животі трудящого народу. В сім’ю нахабної бригадоподібної нечисті чудово влився нинішній нардеп, що постійно міняє свій екстер’єр і господарів — Ратушняк. Його родич Федченко з газети “Трибуна” йому підспівує, щоб жінка не покинула. Та, як говорять на Волині: “Хто обізвався — той і обісрався…” Тому прихистком злодіїв і бандюг називати громадські організації може тільки виродок, ім’я якому — Зрада Українського Народу і топтання сучасних європейських принципів, які пробує втілити серед бандитів-нардепів наш Президент Віктор Ющенко. Ганьба мутантам і яничарам! Ганьба навіки! Бог не простить вам знущання над простими людьми, не пробачить за їх поламані долі! Чекайте кари!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Трансформер не трогай Сергея, а скажи ему спасибо что породил таких как ты Слободанюк, Погорелов, Ващук, Цап, Сембер и других не менне одиозных "борцов за власть".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕПИЙВОДА, та ти навіть не знаєш, скільки в інваліда війни тієї пенсії! Держава платить йому мізерні гроші, не кажучи вже про 29 (?!?) гривень (просто срам перед світом!) для сімей загиблих! Про яке “обкрадання простого люду” йде мова?!? Влада — як у Києві, так і в Закарпатті — просто поставила за мету підкорити своїм меркантильним цілям (адже попереду — вибори до Верховної Ради 2006 року!) одну з найбойовитіших, як відзначає ТРАНСФОРМЕР, громадських організацій України — Українську Спілку ветеранів Афганістану. Саме тиском з боку теперішньої обласної влади голова Закарпатської територіальної організації УСВА Сергій Слободянюк пояснює позачергову нараду 37 (із майже 3 тисяч!) закарпатських афганців, які висловили недовіру йому як голові ЗТО УСВА. Окрім того, однією з причин нинішнього шаленого тиску на керівництво закарпатської “афганської” організації є небажання влади займатися питаннями соціального захисту учасників бойових дій — та й не тільки їх, але й інших соціально малозабезпечених категорій населення України. А гляньте, хто безпосередньо керує знищенням (іншого слова й не добереш!) ветеранської організації “афганців” на Закарпатті — дискредитований офіцер КДБ-СБУ, а нині керуючий справами Закарпатської ОДА Михайло Попович! Який, якщо його запитати, який реальний позитивний слід залишить по собі на закарпатській землі, не знайдеться, що відповісти…

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноним ты дурак если считаеш Погорелова который продал всю землю в районе Черневица,Цап приватезировал себе пол Ужгорода,Сембер который продал базар Корятовича и все магазины и катается бедный на 9 после 5 капремонта!!!Слободянк который забрал землю у детей и строит там кучу магазинов и продает землю на кладбище в Доманинцах,Ващук который продает институт свом близким и катается бедный на джипе за 40000 штук баксов

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доры ты абсолютно прав! Именно об этом я и говорю. Вот это все г... и породил СЕРГЕЙ НИКОЛАЕВИЧ РАТУШНЯК!Они все его птенцы! ;-)