ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-губернатор Різак сидітиме в Ужгородському СІЗО до 12 вересня?

    19 апреля 2024 пятница
    39 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді слухалася апеляція щодо зміни запобіжного заходу екс-губернатору Закарпаття Івану Різаку, який перебуває під вартою за підозрою у скоєнні низки злочинів. Суд відхилив подану адвокатами Різака апеляцію. Таким чином, екс-губернатор перебуватиме у СІЗО принаймні до 12 вересня ц.р..

    Саме ця дата визначена попередньою постановою суду щодо термінів його утримання під вартою, повідомляє "ЗІК".

    Присутній на засіданні суду народний депутат України від СДПУ (О) Ігор Шурма у коментарі журналістам зазначив, що «суд став заручником політичних інтриг нової влади».



    На судовому засіданні були присутні народні депутати України, члени фракції СДПУ(О) у Верховній Раді Н.Шуфрич, Т.Прошкуратова, І Шурма, В.Місюра, В.Воюш. До Ужгорода прилетіли також секретарі кількох обласних партійних організацій СДПУ(О).



    Підтримати І.Різака під стіни апеляційного суду прийшла сотня активістів обласної партійної організації. Вони тримали в руках державні прапори та прапори СДПУ(О). Лунало „Ганьба!” та „Свободу політв’язням!”.



    Коментуючи рішення суду, адвокат І.Різака зауважив, що воно має суто політичний характер. „Саме у такому результаті я не сумнівався, - сказав В.Мокану, - не тому, що я песиміст, а тому, що реально оцінюю ситуацію. Суд повністю проігнорував дані, викладені адвокатами і виніс рішення на підставі припущень та здогадок, озвучених прокурором. Не піддається ніякій критиці виступ у суді обвинувача. Він дозволив собі давати оцінку свідченням, що є неприпустимим, однак, на жаль, суддя цього „не помітив”.

    Народні депутати обурені подібним рішенням. Сьогодні вони коментуватимуть його на прес-конференції, яка по обіді відбудеться в партійному офісі в Ужгороді, повідомляє "Вісник".

    Нагадаємо, що рішенням Ужгородського міськрайонного суду від 7 липня 2005 року І.Різаку продовжено термін взяття під вартою до 12 вересня 2005 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору