ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський апеляційний суд продовжив термін утримання під вартою Валерія Дернового та Віктора Дядченка до 17 жовтня

    19 апреля 2024 пятница
    62 переглядів

    Апеляційний суд Закарпатської області продовжив арешт колишнього начальника Мукачівського міського відділу міліції Валерія Дернового і колишнього заступника голови державної адміністрації Закарпатської області Віктора Дядченка до 17 жовтня. Суд, що «відбувся в кінці минулого тижня, ухвалив рішення продовжити утримання під вартою Дернового і Дядченка ще на 2 місяці», повідомляють «Українські Новини» з посиланнями на джерела в Апеляційному суді Закарпатської області.

    Джерело також повідомило, що Дерновий і Дядченко проходять поодинці у кримінальній справі за частиною 3 статті 158 Кримінального кодексу «Неправомірне використання виборчих бюлетенів, фальсифікація виборчих документів або неправильний підрахунок голосів, або неправильне оголошення результатів виборів» і частини 2 статті 357 «Крадіжка, привласнення, здирство документів, штампів, печаток, оволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем».

    За інформацією джерела, суд проходив в закритому режимі і на нього не допустили пресу і навіть адвоката Дернового і Дядченка.

    Нагадаємо, що група, в яку входили Дядченко і Дерновий, підозрюється в тому, що з метою приховування факту фальсифікації виборів, вкрала з приміщення Мукачівського міськвиконкому протоколи і виборчі бюлетені на виборах мера Мукачевого 18 квітня, які потім знищила.

    Дерновий був затриманий 17 квітня, Дядченко - 26.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Адвокати Дернового були під час судового засідання - це факт. А продовжили термін на 4 місяці, тобто до 20 січня, принаймні так було оголошено в судовому рішенні.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось і добре, хай сидять років 5 :-)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    якщо заслужили,нехай відповідають

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    адвокатів у дернового чотири. всіх їх мали повідомити про засідання. повідомили одного. другий був у приміщенні з іншої справи і потрапив до зали випадково, а вдох все ж таки не пустили. я стояв з ними на вулиці і розмовляв, бо так само не потрапив до суду.