ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Купу медалей привезла з Голлівуду дівчина з закарпатського Виноградова

    29 марта 2024 пятница
    26 переглядів

    З 7 до 14 серпня у Голівуді, місті Лос-Анджелес штату Каліфорнія, США відбулася Х Світова молодіжна першість виконавських мистецтв — «World championships of performing arts» (WCOPA).
    У ньому вп’яте брала участь національна делегація України, посівши друге місце в неофіційному командному заліку. Цей творчий конкурс є аналогом Олімпійських ігор для культури. На ньому переможці нагороджуються золотими, срібними і бронзовими медалями, на їх честь піднімають національний прапор і виконують гімн країни. Починається і завершується форум Парадом Націй.
    Конкурсна програма має 7 видів: танець, вокал, моделінг, акторство, комедійний жанр, музичні гурти, інструментальна музика та оригінальний жанр. Кожен з цих видів має свої номінації. Учасники можуть брати участь як в одній номінації, так і в декількох, претендуючи у кожній з них на нагороди. Вік учасників від 5-ти до 30-ти, вони розділені на відповідні вікові підгрупи.Національна делегація України бере участь у цьому конкурсі вп’яте. Цього року представники України здобули найбільшого успіху: 15 золотих, 8 срібних та 1 бронзову, посівши в неофіційному командному заліку 2-ге місце після США.

    Очолював українську делегацію заслужений артист України Остап Стахів. Національна делегація України формується за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Національні Grand Prize сценічно-виконавських мистецтв», організатором якого є Шоу-агенція «Зірки Галичини» зі Львова. Агенція «Зірки Галичини» є представником в Україні WCOPA.

    З чотирма золотими медалями, однiєю бронзовою та медаллю за високу професiйну майстернiсть повернулася з Всесвiтнього фестивалю виконавських мистецтв у США лауреат першої премiї фестивалю "На хвилях Свiтязя" Iрина Ярина.

    У поїздцi до Голлiвуду спiвачку супроводжував директор i головний режисер фестивалю Вiталiй Iваницький. За його словами, 18-рiчна спiвачка з Виноградова, що на Закарпаттi, дiстала запрошення на фестиваль у США в Луцьку -- пiд час гала-концерту цьогорiчного Х Фестивалю української естрадної пiснi "На хвилях Свiтязя", де вона здобула першу премiю.

    До слова, Всесвiтнiй фестиваль виконавських мистецтв у США вiдбувається вже втринадцяте. Цього року в ньому брали участь 2500 учасникiв iз 73-х держав свiту. Проте саме українка Iрина Ярина викликала на ньому справжню сенсацiєю, здобувши чотири золотi медалi, одну бронзову та медаль за професiйну майстернiсть i високий рiвень спiву. Юнiй спiвачцi вручили сертифiкат, який засвiдчує її нагороди.

    Один з американських продюсерiв запропонував iй контракт щодо спiвпрацi, а також турне Америкою i Європою. До слова, це перший такий контракт, запропонований американським продюсером українським виконавцям.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору