ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські депутати вимагають пояснити причини звільнення директора УжТКЕ Юрія Фогеля

    29 марта 2024 пятница
    31 переглядів

    Вчора в Ужгороді біля офісу „Закарпатгазу” відбувся мітинг працівників „Ужгородтеплокомуненерго”, які пікетували засідання санаторів підприємства і вимагали відміни рішення про звільнення директора УжТКЕ Юрія Фогеля.

    Юрій ФОГЕЛ
    Юрій ФОГЕЛ

    Основні аргументи пікетувальників — саме за Юрій Фогеля мешканці обласного центру Закарпаття вперше за роки незалежності отримали гарячу воду та теплопостачання; висока заробітна плата в колективі; розбудова інфраструктури міської тепломережі. І все це при тому, що фінансування діяльності УжТКЕ з бюджету м.Ужгород йде за залишковим принципом. Починаючи з 1996 року, у бюджет м.Ужгород, зокрема, не вкладаються кошти на розвиток та технічне переоснащення об’єктів комунального господарства.

    Аналізуючи роботу керованого Ю.Фогелем підприємства, треба відзначити, що упродовж останніх двох років УжТКЕ вдалося повернути довіру ужгородців саме завдяки цілорічному наданню гарячої води. Про це свідчить і рівень проплати з боку населення. Так, якщо у 2000 році розраховувались 44,2% споживачів, у 2003 році – 64,3%, то у 2004 році — 88,2%. Навіть в умовах збитковості, в умовах 60% зносу обладнання і мереж, “Ужгородтеплокомуненерго” вдалось зберегти як виробника послуг. І в цьому велика заслуга насамперед самого Юрія Георгійовича Фогеля.

    Як стало відомо „UA-Reporter.com”, уже з’явилося Звернення до Ради кредиторів та Ужгородського міського голови Віктора Погорєлова від депутатів Ужгородської міської ради, в якому зауважується, що Ю.Фогель добросовісно виконував покладені на нього обов’язки директора „Ужгородтеплокомуненерго”, він є справжнім фахівцем у своїй справі. Відповідно, і показники роботи очолюваного Ю.Фогелем підприємства, на дві голови вищі, аніж за його попередників. І, нарешті, Юрія Фогеля було звільнено з грубим порушенням чинного законодавства. А саме порушено Закон про статус депутатів місцевих рад — т.зв. роботодавці мали завчасно повідомити міську раду про намір звільнити Ю.Фогеля з посади директора УжТКЕ.

    У своєму Зверненні ужгородські депутати зауважують також, що звільнення Ю.Фогеля відбулося в пік підготовки до опалювального сезону. Турбота про виборців спонукає депутатів вимагати пояснення таких незрозумілих, нелогічних і нерозумних дій.
    Працівники УжТКЕ вимагають поновлення на посаді Ю. Г. Фогеля
    "Ужгородтеплокомуненерго": Юрій Фогел міській владі став непотрібний?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору