ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородській митниці у громадянина Чехії вилучили незадакларовані 4200 доларів і 3365 євро

    19 апреля 2024 пятница
    34 переглядів

    На Державному кордоні України припинено кілька спроб перевезення незадекларованої валюти на загальну суму 190 925 грн. Так, під час проходження митного контролю громадянином Чехії на Ужгородській митниці у нагрудній кишені його сорочки було виявлено не заявлену при усному опитуванні і не вказану у митній декларації валюту у кількості 4200 доларів і 3365 євро.

    На Бориспільській митниці вилучено валюту у громадянина Італії, який намагався перевезти 4480 євро у кишені брюк, обравши проходження митного контролю “зеленим коридором”, повідомили у Державній митній службі України.

    Громадянин США таким же чином перевозив 15210 доларів. На момент проходження митного контролю дозвільних документів на право переміщення валюти понад норму пасажири не надали.

    На Вадул- Сіретській митниці виявлено у автомобілі громадянина Румунії незадекларовані 7270 євро і 230 доларів США, а громадянин Молдови провозив 7000 доларів США у кишені сумочки.

    Після завірення митної декларації працівниками Рава-Руської митниці вилучено 2700 євро у громадянина України, які він намагався перевезти у чоловічій сумочці.

    На Яворівській митниці українець перевозив у Німеччину незадекларовані 800 євро у портмоне.

    Валюту вилучено і по даних фактах правопорушення складено протоколи про порушення митних правил.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору