ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Півмільйона за посаду чільника ЗОО партії «Батьківщина»!!!

    29 марта 2024 пятница
    64 переглядів

    13 вересня голова Закарпатської «Батьківщини» Михайло Мартин в Ужгородському прес-клубі сказав, що йому пропонували півмільйона за те, аби він зрікся посади чільника партії на користь члена фракції БЮТ,народного депутата від Закарпаття Олександра Кеменяша, який вступив до блоку 24 червня цього року.Губернатор Закарпаття Віктор Балога 14 вересня під час прес-конференції висловив свою думку щодо повідомлення про спробу підкупу голови обласної «Батьківщини» Михайла Мартина, аби той відмовився від своєї посади: «Мабуть, між головою ЗОО партії «Батьківщина» і одним із нардепів-бютівців виникли тертя. Йдеться про те, хто від області потрапить до списку БЮТу».



    «Взагалі я не думаю, що посада голови «Батьківщини» така дорога. Вони забагато на себе беруть, вважаючи, що такі дорогі», – відповів Балога. – А якщо конкретно з цього питання, то однозначно, якщо у «Батьківщині» будуть плануватися переформатування, то це компетенція Юлії Володимирівни».



    Також голова Закарпатської ОДА Віктора Балога заявив про негативне ставлення до роботи уряду Тимошенко. Водночас він задоволений, що Президент відправив у відставку усіх учасників конфлікту.



    Єдиним позитивом у роботі уряду Тимошенко Балога назвав те, що Кабмін спромігся виділити 10 млн грн із запитаних 17 млн грн для усунення наслідків буревію в Закарпатській області.



    Він навів низку прикладів на підтвердження своєї оцінки роботи уряду. Зокрема, до ОДА повернулися 34 звернення громадян із 76. За його словами, це свідчення того, що в Києві проблемними питаннями громадян ніхто не займався усупереч дорученню Президента. Балога також вважає, що уряд неграмотно вирішував деякі проблеми, зокрема «м’ясну»: »Треба було дати дотації на фуражне зерно і розвивати старі й нові свинокомплекси. Цього не відбулося. За 8 місяців сьогодні маємо спад виробництва м’яса на 1,5-2%. Ось чим закінчилася боротьба уряду за м’ясо».



    «Я веду до того, що сьогодні нікого не цікавлять питання добробуту, зарплат. А тільки одне – політика. У мене є три телеграми екс-прем’єр-міністру стосовно вивезення «Преміксу», дві телефонні розмови з Юлією Тимошенко з цього приводу. Тема вивезення відходів не варта виїденого яйця. Питання стояло всього-на-всього у тому, щоб провести техногенну комісію і виділити 3 млн грн, щоб вивезти відходи і забезпечити спецтранспорт і спецзагін для цієї роботи. Уже навіть все узгоджено щодо місця вивезення відходів. Це можна було зробити за 3-5 днів. Це є просто «безалаберність.»



    Віктор Балога також заявив, що не збирається нікуди йти зі своєї теперішньої посади. Принаймні до парламентських виборів.

    ЗІК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость