ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Корупція серед найвищих державних посадових осіб в Україні - звичайне явище.

    20 апреля 2024 суббота
    66 переглядів

    Про це твердить обізнаний у цих справах колишній голова СБУ. Гучні звинувачення Олександра Турчинова вимагають негайної реакції.За його словами, він намагався боротися. Відкрито про це не говорив, бо зберігав таємницю слідства. Про факти зловживань доповідав Президентові, але порозуміння не знаходив. У викривальній промові політика найчастіше лунали прізвища - Порошенко, Скомаровський, Червоненко та Третяков. Серед характеристик їхньої діяльності екс-голова СБУ не раз повторював слова здирництво і хабарництво. Ще одна сенсаційна заява з вуст Турчинова - факту отруєння Президента України Віктора Ющенка - не встановлено. Гальмує процес відсутність української експертизи президентської крови та шкіри. За словами Турчинова, для висування звинувачень довідок іноземної клініки замало. Аналізи Президент пообіцяв здати найближчим часом. За словами Турчинова, в Генпрокуратурі заявили, що Ющенко не хоче цього робити.



    Вже у понеділок має стати відомо, чи порушить генерального прокуратура кримінальну справу проти високопосадовців звинувачених останнім часом у корупції.



    Про це заявив держсекретар Олег Рибачук. В той же час він взявся примирити Віктора Ющенка і Юлію Тимошенко. Пан Рибачук вважає, що на парламентські вибори вони мають піти єдиною командою.



    На його думку і Ющенко, і Тимошенко мають лише спільне - обидва за європейський курс, проти корупції і олігархів. Обопільні ж компромати, за попередженням держсекретаря, допомагають лише опозиції.



    Олег Рибачук, державний секретар

    В мене таке відчуття, що це вже видихається. Все шо сказали – сказали. Може, дійсно, Бен Ладен десь комусь робив платіжку . Через Крим. Шо далі. Більше вже нічого нема, шо можна придумати резанансоного.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору