ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Трудова Україна" Закарпаття позбавилась "мертвих душ"

    25 апреля 2024 четверг
    42 переглядів

    Вчора в обласному центрі Закарпаття відбулася крайова конференція партії “Трудова Україна” відомого політика Валерія Коновалюка. Конференція проходила в Ужгородському професійному ліцеї.

    Захід був вимушений, адже попередня обласна організація під орудою Олексія Карабиньоша була фактично осередком “метртвих душ”. Багато хто з трьохсот членів цієї організації просто-на-просто не знав, що входить у цю партію, якою спочатку керував Сергій Тігіпко. Новообраний голова Мирослав Сегедій докорінно змінив ситуацію в краї. На місцях проведена глибока конкретна робота, до партії В.Коновалюка прийшли свідомі люди, котрі користуються в області заслуженим авторитетом. Їх ні крапельки не пригнічують нові колізії в “Трудовій Україні”. Розум усіх орієнтований на авторитетного лідера — Валерія Коновалюка. І в цьому є здоровий глузд серед нинішніх катаклізмів в українських “верхах”, коли ситуацію на парламентських виборах розрядить дійсно незаплямована інтригами третя сила. Така сила є у Коновалюка. Така сила сам пан Валерій!.. Саме про це мовив на конференції новообраний голова М.Сегедій: “Не будемо акцентуватися на низькопробних колізіях недалеких політиків. Нам треба найперше працювати. Як це робить Коновалюк. Я йому вірю просто як людині, бо людяність не заміниш нічим...”

    На конференції було обране правління, секретаріат, ревізійна комісія, а також делегати на партійний з’їзд у Києві. Затверджені й нові голови міських і районних осередків.



    Василь Зубач, Сергій Романенко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ганьба, редакторам сайту! Чому вбиваєте коментарі? Повторюся Сегедій не є легітимним керівником осередку партії, бо він не є членом Трудової України. Я розумію, що це оплачений матеріал, алеє межі порядності в журналістиці. Ви так і не відповіли, кого із шанованих в краї людей обрано до керівних органів партії. Мабуть, вони також не є членами партії. Тоді як їх можна кудись обирати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що це за "Трудова Україна"? Коновалюк, Сегедій - трудящі? Навіщо обманувати людей назвами? Ганьба! Згадали про свої осередки перед виборами. А після виборів знову?