ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога займе в уряді Єханурова крісло міністра МНС?

    19 апреля 2024 пятница
    29 переглядів

    З добре поінформованих джерел "UA-Reporter.com" стало відомо, що нинішній голова Закарпатської облдержадміністрації Віктор Балога є цілком ймовірною кандидатурою на посаду міністра з надзвичайних ситуацій у новому уряді Юрія Єханурова. Про те, що В.Балога може обійняти цей пост, говорили ще під час формування складу попереднього уряду Юлії Тимошенко, однак тоді ці чутки так і залишилися чутками: керівником українського МНС став Давид Жванія, людина з найближчого оточення Ющенка за часів Майдану.Поточного місяця це вже вдруге, коли в краї заговорили про можливий уход В.Балоги з посади голови Закарпатської ОДА. На початку вересня вже циркулювали розмови про його відставку з цієї посади. Тоді прес-служба ОДА спростувала подібну інформацію, стверджуючи, що причиною її виникнення стали відомі події у верхніх ешелонах влади, в результаті яких В.Ющенко відправив уряд Тимошенко у відставку.

    Цілком можливо, що і цього разу чутки про відхід Балоги до Києва також виявляться чутками, а прес-служба ОДА виступить з черговим прес-релізом, в якому їх появу пояснюватиме рішенням нового Прем‘єр-міністра України Ю.Єханурова про створення робочої групи на чолі з віце-прем’єром з питань регіонів Романом Безсмертним, яка має проїхатися областями, аби перевірити, як господарюють помаранчеві губернатори.

    Чутки про відставку Віктора Балоги ширяться Закарпаття мало не з часу його призначення головою ОДА. Однак досі вони так і виявлялися тільки чутками.
    Балога из Мукачево переезжает жить в Ужгород
    Балога уже не нардеп!
    Доходы членов семьи Закарпатского губернатора за 2004 год составили 1 млн. 235 тыс. 469 грн.
    Губернатора-"нашоукраїнця" Балогу замінять на "людину з НБУ"?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В даному випадку згадується вислив з "бородатого" анекдоту:"...и тут мне карта как поперла!!!". Мабуть тоді "концерн" Барва почне надавати допомогу потерпілим від природних лих вже на всій території неньки України?!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вын і зараз весь на понтах, а що буде з ним, якщо його призначать міністром? Розпухне до невпізнаності...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Балога справді стане міністром, то це дуже добре для Закарпаття. По-перше, Закарпаття нарешті позбудеться Балоги-губернатора. Балога - не політик, він бізнесмен-менеджер, і мислення в нього відповідне. Саме тому він наламав у нас купу дров і вимазався лайном, як ніколи раніше.
    А на посаді міністра від нього буде користь. Це - його рівень, особливо, якщо уряд Єханурова справді буде урядом технократів, а не політиків. До речі, міністр з надзвичайних ситуацій - це тиха позаполітична посада, там пахати треба, а не балакати бозна-що чи судитися з журналістами.
    Коротше кажучи, Балогу б водночас і підвищили(а він цього дуже хоче, він скромно вважав себе політиком всеукраїнського масштабу), і запхали куди треба - подалі від політики.
    Інше діло, хто буде губернатором. Якщо. наприклад, Гаваші - то це звіздець. Якщо Петьовка - вже краще, але теж звіздець. Найкраще - Кріль, але він член тимошенківської фракції в обласній раді (хоча, думаю, він в обмін на крісло губернатора охоче б покинув Юлю з її біснуватими витребеньками).
    Але найголовніше, що відхід Балоги до Києва - це поки чутки і не більше. Хоча варіант - дуже кльовий.