ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді ліквідовано 2 підпільні алкоцехи

    29 марта 2024 пятница
    44 переглядів

    Проводячи заходи в рамках операцій “Акциз” та “Контрабанді — стоп” оперативники відділу по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів головного відділу податкової міліції ДПІ у м.Ужгород припинили діяльність двох підпільних цехів по виробництву алкогольних напоїв та вилучили 100 літрів спирту, який перевозився без відповідних документів.

    Так, у мікрорайоні Доманинці припинено виробництво коньячних виробів. У ході проведення операції податкові міліціонери вилучили кілька десятків фальсифікованого коньяку “Закарпатський”, понад 6 тисяч етикеток “Коньяк “Тиса” та “Коньяк “Ужгородський”, підроблені шляхом кольорового ксерокопіювання акцизні марки, підготовлені для розливу пусті пляшки, кришки тощо. Орієнтовна вартість вилученого майна становить 4,5 тисячі гривень.

    Наразі, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі ДПА в Закарпатській області, вирішується питання про порушення проти власників підпільної ґуральні – ужгородців С. та К. кримінальної справи за незаконне виготовлення алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей.

    Схоже, що на уже згадуваного ужгородця С. чекає ще одна аналогічна кримінальна справа —його прізвище фігурує і в справі підпільного цеху по виробництву горілки. До організації нелегального бізнесу він залучив також жителя обласного центру Б., за адресою проживання якого і облаштували розлив сурогату. Півлітрові пляшки “Староруської” і “Пшеничної” без акцизних марок та різноманітне обладнання для виготовлення горілки оперативникам довелося вилучити.

    Список вилученого поповнили також 100 літрів спирту, який перевозив на автомобілі “ВАЗ” ужгородець К. Документів на свій вантаж під час перевірки оперативникам він надати не зміг. До речі, як і не зміг пояснити, звідки у автівці знаходяться понад 1200 металевих кришок для закорковування пляшок.

    Але пояснити, як і відповісти за порушення закону, все-таки доведеться.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору