ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свій 59-й сезон Закарпатський український муздрамтеатр розпочинає з несподіванок...

    16 апреля 2024 вторник
    33 переглядів

    У суботу, 1 жовтня, розпочинається 59-й театральний сезон у головному театрі Закарпатської області – українському музично-драматичному. Нове керівництво вже зуміло вдихнути нове життя у доволі громіздку і неповоротку структуру. До кінця року заплановано поставити 3-4 нових вистави, набагато більше, ніж раніше.

    Режисер Андрій ШАРАСКІН та директор театру Анатолій РОШКО на репетиції
    Режисер Андрій ШАРАСКІН та директор театру Анатолій РОШКО на репетиції

    А відкриється сезон прем’єрою за п’єсою відомого французького письменника Альбера Камю “Калігула”. Для Ужгорода це доволі сміливе рішення – показати виставу про римського імператора, який відрізнявся скандальним характером. Київський режисер Андрій Шараскін зумів наповнити постановку багатьма несподіванками. Досить сказати, що дія вистави відбуватиметься у ... басейні з водою. Унікальним фактом для України є і те, що головні ролі виконуватимуть директор театру Анатолій Рошко та сам режисер. (Обидва, до речі, професійні актори). До вистави запрошена і акторка одного з московських театрів.

    Розпочинається новий театральний сезон Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру у суботу о 19.00 і, без сумніву, стане однією з родзинок святкування Дня міста в Ужгороді.



    Олександр ГАВРОШ, м.Ужгород.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору