ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У вихідні на Закарпатті збиратимуть підписи проти політрепресій

    28 марта 2024 четверг
    25 переглядів

    Найближчими вихідними у всіх районних центрах Закарпаття пройде збір підписів проти політичних репресій, що мають місце в області. Організаторами акції виступили об’єднані соціал-демократи Закарпаття. В Ужгороді та кожному районному центрі працюватиме пункт збору підписів. Як повідомили з прес-служби Закарпатського обкому СДПУ(о), бажаючі зможуть висловити своє ставлення до масових звільнень держслужбовців, учителів, директорів шкіл, лікарів за партійною ознакою та політичними уподобаннями.

    Так, з початку року втратили свої робочі місцяпонад 200 представників із книжкою члена СДПУ(о), сотні їх, заради збереження роботи, змушені були написати заяви про вихід із партії. Політв’язнями, повідомляє "Наша Газета+", стали: лідер об’єднаних соціал-демократів краю Іван Різак, один із його заступників – Іван Росоха, член бюро обкому партії Віктор Дядченко.

    Проводячи акцію по збору підписів, есдеки сподіваються на те, що із зміною обласного керівництва на краще зміниться і ситуація в політичному просторі Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость