ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття в очікування Луценка! Особливо — керівництво УМВС!

    24 апреля 2024 среда
    42 переглядів

    Завтра очікується приїзд до Ужгорода міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Він візьме участь у колегії обласного управління МВС, де відбудеться розбір “польотів” по основній діяльності закарпатських правоохоронців. У тому числі йтиметься про боротьбу з організованою злочинністю, контрабандою та нелегальною міграцією. Та ще про багато що, з чим неймовірно важко боротися, коли ці кримінальні процеси “кришує” ніхто інший, як сама ж міліція.Проте головна інтрига очікуваного візиту Луценка полягає в тому, що екс-губернатор Закарпаття, а нині міністр МНС вже ніби-то довго працює над заміною діючого начальника Закарпатського УМВС Юрія Рахівського абсолютно своєю креатурою. Чому абсолютно? Та тому, що і Рахівського було призначено на цю посаду за формальним погодженням із В.Балогою — інакше начальником обласного УМВС могли б затвердити іншу людину, не пов’язану з новою владою на Закарпатті, добре обізнаною з криміногенною ситуацією в регіоні. Зокрема, екс-начальника Закарпатського УБОЗу Шаранича, якого за поданням І.Різака міністру МВС було звільнено в другому турі президентської кампанії.

    Проте... останні 3 місцяі Віктор Іванович Балога разом із Василем Михайловичем Петьовкою готували на посаду начальника УМВС у Закарпатській області Антона Франтішковича Зелінського. Без сумніву, також професіонала, також екс-начальника обласного УБОЗу та екс-начальника Ужгородської міліції, а сьогодні — радника як голови Закарпатської облдержадміністрації, так і радника голови Закарпатського осередку Народного Союзу “Наша Україна” та одного з її чільників.

    Формально шанси А.Зелінського після відставки П.Порошенка похитнулися, так як Віктор Іванович лобіював це призначення через П.Порошенка. Завтра побачимо, чи залишився у Порошенка вплив на міністра МВС і Президента... А, можливо, цей вплив Балозі вже й не потрібен, бо в ранзі міністра МНС він і сам уже дуже близько до першої особи в державі, принаймні, до його вуха...

    І насамкінець. У Юрія Рахівського, “героя помаранчевої революції” на Закарпатті, був і є один суттєвий недолік: це — або надумане, або реальне — диригентство цією установою (УМВС) Сергієм Ратушняком.



    Клуб професійних журналістів Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НАБЛЮДАЯ НАД ДЕЙСТВИЯМИ ЛУЦЕНКА В МИЛИЦИ НЕУЖЕЛ ВЫ НЕ ВДЕТЕ ЧТО С ЕГО ПРИХОДОМ В МИЛИЦИЮ НАРОД \а я и эсть народ/НАЧАЛ ДОВЕРЯТЬ МИЛИЦИИ, РАЗВЕ ЭТО ПЛОХО, А ПРИ ЧЕМ ЗДЕСЬ РАТУШНЯК, И ЧТО ЗА ПОСТАНОВКА ВОПРОСА-НАДУМАНЕ АБО РЕАЛЬНЕ.РАХИВСКИЙ И ЕМУ ПОДОБНЫЕ НЕ ПОТЕРЯЛИ ОФИЦЕРСКОЙ ЧЕСТИ, И РАЗВЕ ЭТО НЕДОЛИК, А ЗА ВАШЫМ ЗЕЛИНСКИМ ШЛЕЙФ КРИМИНАЛА, И ЛУЦЕНКО ПРАВИЛЬНО ЗДЕЛАЛ ЧТО НАЗНАЧИЛ РАХИВСКОГО, И НИКОМУ НЕ ПОЗВОЛИТ ВМЕШИВАТЬСЯ В МИЛИЦИЮ,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рахивский пришел с оперативных служб, он работал в тяжелых условиях коррумпированых начальников, это один из самых лучших начальников УМВД за последние 15 лет, а посмотрите на Апшая В.В., Зелинского А.Ф. это коррупционеры высшей категории, бандиты и мафиозники.