ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчора Луценко таки відвідав Ужгород. Але після Івано-Франківська та Мукачева

    19 апреля 2024 пятница
    48 переглядів

    Вчора міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко таки прибув на Закарпаття. Однак не зранку, як планувалося. Доки, як уже повідомляв "UA-Reporter.com", з самісінького ранку в Ужгородському аеропорту верхівка обласної міліції та в.о. голови Закарпатської облдержадмінстрації Олег Гаваші очікували прибуття міністра, літак з Луценком, вилетівши з Києва, неочікувано приземлився у сусідньому Івано-Франківську. Однак навіть з Прикарпаття Луценко відбув спочатку не до Ужгорода, а до ...Мукачева. І тільки після цього прибув таки до обласного центру.

    Справжнісінькою ж сенсацією цього дня стала оприлюднена на прес-конференції в Ужгороді заява Ю.Луценка піти у відставку у випадку, якщо Конституційний Суд не відмінить рішення Верховної Ради про надання недоторканності депутатам місцевих рад — 5 жовтня Ющенко підписав закон, передбачаючий кримінальну і адміністративну недоторканність депутатів місцевих рад.

    Луценко повідомив, що сьогодні в посадових злочинах, які завдали шкоди державі на суму більше 18 млрд. гривень, звинувачуються 1026 представників української влади. З них 112 — урядовці першого і другого рангу.
    Ужгород очікував на приліт Луценка. Луценко ж приземлився ...в Івано-Франківську!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору