ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська міська лікарня купить цифровий флюрограф. За канадські гроші!

    18 апреля 2024 четверг
    47 переглядів

    У ротарійців обласного центру побували в гостях представники "Ротарі-клубів" провінції Альберта (Канада). Канадці передали кошти в сумі 50 тис.долл.США Ужгородській міській лікарні на придбання цифрового флюорографу....Два роки тому канадійці привезли до Ужгорода 280 інвалідних візків і разом з ротарійцями місцевого Ротарі клубу “Ужгород” розподілили їх між інвалідами міста і області. Відтоді вирішено було організувати збір коштів на придбання нового цифрового флюорографа для міської лікарні.

    І от під час нинішніх відвідин міста канадці побували у ентральній міській клінічній лікарні, де повідомили про завершення проекту і перерахування коштів на придбання цифрового флюорографа в сумі 50 тис.долл.США, повідомляє АМУ.

    Наразі в міській лікарні вирішується питання про доповнення цієї суми коштами з міського бюджету з метою закупки флюорографа на автомобілі, що допомогло б з вирішенням проблеми раннього виявлення туберкульозу і в районах Закарпаття.

    Канадські ротарійці під час нинішнього візиту побували в ряді соціальних закладів м.Ужгорода для започаткування нових гуманітарних проектів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору