ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські топ-моделі їдуть підкорювати Львів

    29 марта 2024 пятница
    38 переглядів

    На шоу дизайнерського мистецтва та вишуканого стилю від Оксани Караванської, яке відбудеться у Львів 16 жовтня, з’їдуться провідні моделі України.

    За словами Оксани Караванської, ідея шоу моди на проспекті Шевченка у неї виникла ще минулого року, однак на заваді його реалізації стали президентські перегони. „Раз на два роки я намагаюся провести у Львові щось божевільне та красиве. Відтак, окрім красивих жінок, я вам гарантую багато красивого одягу”, – заявила Львівському порталу Оксана Караванська.

    Шоу моди „Нью Нові Міжсезони моди Оксани Караванської – 2005” відбуватиметься на 605 метрах проспекту Шевченка у Львові, по довжині якого буде облаштована спеціальна конструкція із накриттям, обігрівом та професійним світлом. А дефілюватимуть на львівському шоу моди топ-моделі зі Львова, Києва, Харкова, Ужгорода, Донецька та Дніпропетровська. Окрім цього, за словами модельєрки, по проспекту Шевченка „прогуляються” і дві міс України.

    На показі буде представлена колекція вечірніх суконь, зимова та весняні колекції та кутюрна колекція, яка представить сукні, виготовлені за етнографічними українськими мотивами.

    Наступними містами показу стануть Донецьк, Дніпропетровськ, Київ та, можливо, ряд європейських столиць.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость