ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головні люстратори кадрів на Закарпатті знову разом. Що очікувати від них краянам завтра?

    25 апреля 2024 четверг
    64 переглядів

    Найбільша в Україні Чопська митниця залишилася без господаря, повідомляє "Обком". Тільки в серпні її очолив екс-керуючий справами Закарпатської облдержадмінстрації часів головування нинішнього міністра МНС Віктора Балоги Михайла Поповича. Саме його, як свого перевіреного бійця, Балога послав з ОДА на Чопську митницю, аби мати повний контроль над кордоном. Водночас колишній начальник митниці Йосип Штробля скромно пішов до Поповича в заступники.Але пройшло всього 2 місяці й керівництво “Барвівської” облдержадміністрації повернули М.Поповича в рідні пенати: цієї середи новий губернатор призначив його своїм заступником. Чи то з кордоном не справився, чи то напередодні виборів владні кадри потрібно було посилити.... Хто ж очолить Чопськую митницю, наразі невідомо. Митне начальство вперто відмовчується, однак на закарпатських кухнях говорять, що цілком ймовірно, що на посаду начальника Чопської митниці може повернутися скривджений Й.Штробля.

    До речі. Михайло Попович та Олег Гаваші є не тільки представниками найближчого оточення п.Балоги, але й прославилися як головні люстратори кадрів у регіоні. Це з їхньої подачі в регіоні була розгорнута кампанія по звільненню вчителів, медиків, інших представників закарпатської інтелігенції з роботи, а на керівні посади розставлялися й продовжують розставлятися "свої" люди.

    Це саме М.Попович, член партії “Батьківщина”, складав списки чиновників-кучмістів, які не повинні посідати ніяких посад при “новій владі”. Незважаючи на жодні діючі Закони України!

    Сьогодні вони знову разом. Що цього разу очікувати від них закарпатцям?

    Клуб професійних журналістів Закарпаття
    Новим губернатором Закарпаття стала "тінь" Балоги
    Оптимізована люстрація, або Скорочення по-закарпатськи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Видно, что ваша газета не удовлетворена изменениями,(замечу - в лучшую сторону). Все публикации "пронизаны" ненавистью к нынешней власти.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да! Для кого-то ради удовлетворения и задница лучшая сторона! Демократия! Так и хочется спеть крамольную частушку советских времен: "Справа молот, слева серп, Это наш советский герб, Хочешь жни, а хочешь куй, всеравно получишь х..!" Пошло, но хоть естественно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ага!Ліна або той,хто за нею ховається, явно скучила за кучмівською "демократією" Тоді задниці не шкода було?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За советской! За советской демократией соскучилась,ОГОН, или Марианна. Читай внимательней! И давай больше не дискутировать на эту тему! Не будем загрязнять "эфир". Каждому свое. Мне - советская демократия, тебе - нынешняя.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По-перше автограф "кЛУБ ПРОФЕСІЙНИХ ЖУРНАЛІСТІВ" вже наштовхує на здогад про непрофесійність, а чого й гірше - на дилетанство. Мало вас, мракобіси і посіпаки режиму Кучми, били та не добили. На жаль! Тим не менше, саме завдяки "Батьківщині" і Собору" Закарпаття дізналося імена своїх антигероїв, яких помалі стали скидати з п'єдесталів і відривати від дойної ціцьки! І не їх вина, шо люстрація не добила всіх до кінця. А тепер фігуранти "чорних" списків знову очолюють чи перебувають активними партфункціонерами. Тільки учера - в рядах СДПУ(о), Регіонів, ниська - в лавах демократичних партій, що робили Революцію. Але не таким, як Репортер, Вісті-тижня. Світогляд судити про мораль чинної влади. Ми обирали Президента і команду - ми самотужки розберемося серед своїх і самоочистимося від низькопробного лайна. А вам, нешановані бумагомарателі, порада - аналізуйте 13 річний період крадодіяльності своїх партійних босів. Хоча ви ж не послухаєтеся фахової поради - не зате вам гроші платять. А їхні гроші смердять кров'ю!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Українці не обирали президента,його нам призначили з Вашингтону.І хто ваш президент видно по його закарпатський команді-балозі ратушняку гаваші поповичу.Це і є мракобіси і бандити яки разом із вашим президентом (п'яти західних областей!)розкрадають цю країну.Кучма з медведчуком вихідні.Стосовно реакціі на інформацію КЛУБу ПРОФЕСІЙНИХ ЖУРНАЛІСТІВ - свобода слова і висловлення думки не входить до "демократії" Справедливих.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гаваші,Поповичі - пішаки у брудній грі "помаранчевих". Те, що вони не сравилися з управлінням державної машини в Закарпатті - очевидно. Проте вони "вибрчі ектремали" тому їхній "центр" монтує виборчу команду під наступні вибори. Однак Ющенку й Балозі це вже не допоможе. Результати наступних виборів будуть для них шокуючі. Минулі їх 60 відс., "розберуть" Юля Регіони і Мороз. Отже, гаваші й поповичі можуть пакувати свої "чемодани"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повернення Поповича в керівництво Закарпатської ОДА засвідчує, що "мішку" балогівський "козачок" у стані крайової "Батьківщини". Вочевидь усе таємне рано чи пізно стає явним...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Різака випустили - от і попіднімали голови есдеки.Не радійте, це не надовго."Бандити сидітимуть в тюрмах!". ТАК!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для Закарпаття ще одна біда, як повінь. То Гаваші-губернатор, тепер Попович - заступник. Та бог їм суддя. Вже скоро.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для Закарпаття ще одна біда, як повінь. То Гаваші-губернатор, тепер Попович - заступник. Та бог їм суддя. Вже скоро.