ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко звільнив Піскуна, щоб той не посадив сам себе

    25 апреля 2024 четверг
    50 переглядів

    Президент України Віктор Ющенко підписав указ про звільнення Генерального прокурора України Святослава Піскуна. Про це на брифінгу в п’ятницю заявив керівник Секретаріату Президента Олег Рибачук

    Рибачук заявив, що причин для звільнення Генерального прокурора України Святослава Піскуна було більш ніж достатньо. Рибачук зазначив, що мова йшла про юридичне оформлення цього рішення. «Зокрема йшли консультації, щодо того, має право це зробити Президент, чи ні», - зазначив Рибачук.



    Він наголосив, що Піскун має право звертатися до суду з оскарженням рішення про його відставку. «Можемо навіть прогнозувати, в який суд він піде», - зауважив керівник Секретаріату Президента. Рибачук наголосив, що рішення про відставку Піскуна є юридично бездоганним, а тому він впевнений, що ця справа у суді не буде виграна позивачем. «Це рішення (про відставку Піскуна)наближає нас до європейських стандартів. Як - я не коментую», - сказав Рибачук.



    «Ми убезпечили Піскуна від того, щоб він не завів справу на самого себе, не розслідував її за один день і не посадив самого себе», - зауважив Рибачук.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору