ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На митному посту «Ужгород» вилучили «Шкоду Октавію» та «Мерседес Бенц С 230К Спорт» загальною вартістю 312 тисяч гривень

    24 апреля 2024 среда
    19 переглядів

    Як повідомила «UA-Reporter.com» головний інспектор по зв’язках із громадськістю та ЗМІ Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, на митному посту «Ужгород» у громадян Словаччини та Польщі вилучені дві іномарки. У першому випадку 24-річний словак під час проведення митного контролю подав інспектору доручення на автомобіль «Шкода Октавія» (2001р. виробництва), яке викликало сумнів щодо достовірності. Інтуіція не підвела. Як показала експертиза, проведена у лабораторії Ужгородської митниці, такстова частина та печатка були підроблені за допомогою комп’ютера та лазерного принтеру. Авто вартістю близько 156 тисяч гривень вилучено.

    В іншому випадку панянка із Польщі, яка їхала до України на автомобілі «Мерседес Бенц С 230К Спорт», подала митнику довіреність на авто, яка виявилася підробленою шляхом імітації відтисків печатки та штампу нотаріуса. Отож, порушивши митні правила, вказана іномарка вартістю близько 156 тис.грн. у 33-річної полячки вилучено.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору