ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Корону VII-го Національного конкурсу краси "Міс Західна Україна-2005" отримала ужгородка Квітослава Левко

    19 апреля 2024 пятница
    68 переглядів

    У Чернівцях відбувся щорічний, вже сьомий Національний конкурс краси «Міс Західна Україна», перемогу в якому отримала представниця Ужгорода Квітослава Левко.

    Квітослава Левко – “Міс Західна Україна-2005”.
    Квітослава Левко – “Міс Західна Україна-2005”.

    За звання найкращої дівчини на Буковину приїхало позмагатися 16 конкурсанток з восьми областей західного регіону. У Чернівцях вони провели майже тиждень. Графік репетицій був таким насиченим, що красуні навіть не встигали добре виспатися.

    Конкурс не має постійних ведучих. Цього разу його вів популярний співак Лері Він. Говорити йому довелося, звісно, українською мовою, проте артист час від часу переходив на російську.

    Оскільки у залі була виключно місцева публіка, то й володаркою титулу “Міс глядацьких симпатій” стала чернівчанка Катерина Каралаш. Першою віце-міс стала представниця Буковини Ірина Бохняк. Назагал звання віце-міс заслужили аж три учасниці: Ірина Ніколаєва з Рівного, Ольга Кириленко зі Львова та Ольга Клебак з Чернівців. Корона ж найкрасивішої дівчини західного регіону дісталася представниці Ужгорода, дівчині з незвичним ім’ям Квітослава Левко, повідомляє "Високий Замок". Тепер вона візьме участь у Національному конкурсі “Міс Україна”. Квітослава зізналася, що планує присвятити своє життя модельному бізнесу: “Я спробую всього досягти власними силами, не втрачаючи людської гідності. А якщо не вдасться - залишу роботу моделі”. Наразі цьогорічна “міс” навчається в 11 класі. Вона професійно займається вокальним мистецтвом і мріє ще й про кар’єру журналіста.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору