ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські "трудовики" поважають старших і орієнтуються на молодь

    29 марта 2024 пятница
    33 переглядів

    Регіональний штаб політичної партії "Трудова Україна" на вулиці в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, що має ім'я першого українського президента Михайла Грушевського, зазвичай нагадує завзятий літній вулик. Найбільше сюди тягнеться молодь, що прагне багато чого досягти на теренах незалежної України і вельми надіється на Валерія Коновалюка, котрий своєю незаангажованою позицією і чудовою фізичною формою показує молодим закарпатцям взірець людини нового часу. - Ми вловили цю тенденцію, - зазначає активіст партії і палкий пропагандист її ідей серед народу Василь Шимон, - і тому запропонували підготувати свої щирі неформальні звернення до юнаків і дівчат, котрим перед виборами до парламенту 26 березня 2006 року виповнюється вісімнадцять літ, і вони вперше прийдуть на виборчі дільниці. Саме в цей час вони повинні відчути перспективність "Трудової України" на чолі з Валерієм Коновалюком і зробити свій вибір на користь нашої партії.

    - Чи зможуть такі звернення й виступи з ними в навчальних і трудових колективах, - а вони, знаю, вже почалися, - "закрутити" процес наповнення партійного організму молодою, так би мовити, "кров'ю"? - запитую в голови обласної організації "Трудової України" Мирослава Сегедія.

    - Безперечно, - ні тіні сумніву не промайнуло на обличчі Мирослава Васильовича, - адже наші ватажки і актив у регіонах підібрані із авторитетних працелюбів. Їм не чуже наставництво, про яке повсюди призабули, вони виховують трудову зміну і словом, і ділом, на них рівняються. То чому би, питається, не піти за своїм наставником і в перспективну партію?

    Визнаю цілковиту слушність М.Сегедія.

    І сідаємо з Василем Шимоном "на телефон". Адже мають поступити дзвінки з місць про роботу "трудовиків"-активістів у молодіжному середовищі.

    Василь ЗУБАЧ.
    Закарпатці добряче зміцнили "Трудову Україну"
    IX з'їзд політичної партії „Трудова Україна” виказав повну довіру лідеру партії Валерію Коновалюку
    "Трудова Україна" Закарпаття позбавилась "мертвих душ"
    "Трудовая Украина" настаивает на независимом расследовании событий в ночь на 21 мая в Ужгороде

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору