ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валерій Коновалюк: Сівкович шантажує Ющенка, а Секретаріат Президента відновлює "телефонне право"

    28 марта 2024 четверг
    39 переглядів

    “Коли Володимир Сівкович почав шантажувати Ющенка стосовно його отруєння, з Секретаріату Президента почали лунати дзвінки в Міністерство юстиції з вимогою зареєструвати партію “Трудова Україна” під головуванням Володимира Сівковича”, – заявив у понеділок, 7 листопада, народний депутат України, голова партії “Трудова Україна”, перший заступник голови комітету ВРУ з питань бюджету Валерій Коновалюк під час прес-конференції у Львові.

    “Чому Сівкович вже тричі відмовлявся зустрітися зі мною в прямому ефірі? 8 жовтня ми виключили цих людей з партії, і я навіть не хочу коментувати претензії Сівковича, Кужіль, Княжицького на “Трудову Україну””, – підкреслив В.Коновалюк.

    За його словами, Володимир Волошин (голова ЛОО партії “Трудова Україна” Володимира Сівковича) сфальшував документи і підробив печатку ЛОО партії “Трудова Україна” для подачі документів для реєстрації в Міністерство юстиції.

    “Головою ЛОО партії “Трудова Україна” є Ігор Білецький. А дії Володимира Волошина незабаром стануть приводом для порушення кримінальної справи”, – наголосив В.Коновалюк, повідомляє "ЗІК".
    Закарпатські "трудовики" поважають старших і орієнтуються на молодь
    IX з'їзд політичної партії „Трудова Україна” виказав повну довіру лідеру партії Валерію Коновалюку
    Закарпатці добряче зміцнили "Трудову Україну"
    "Трудова Україна" Закарпаття позбавилась "мертвих душ"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору