ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У “зеленому коридорі” митники спіймали на “гарячому” 7-х співвітчизників-контрабандистів

    23 апреля 2024 вторник
    44 переглядів

    Поблизу ділянки державного кордону України на Закарпатті, яка охороняється прикордонною заставою “Павлово”, затримано сімох наших співвітчизників, які намагалися контрабандним шляхом переправити через українсько-словацький кордон 1600 блоків цигарок іноземного виробництва.

    А під’їхали “тютюнові пірати” до прикордонної смуги, коли вже стемніло, на вантажному мікроавтобусі марки “Фіат Дукато”, попередньо прикривши передні фари спеціально вирізаними картонними листами для маскування світла, повідомила “UA-Reporter.com” головний інспектор по зв’язках із громадськістю та ЗМІ Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська. Перед канавою поблизу інженерно-загороджувальної споруди, за якою за 10 м проходить контрольно-слідова смуга державного кордону України, мікроавтобус зупинився. З нього вийшли семеро чоловік, які почали вивантажувати одну за одною коробки сигарет, обгорнуті чорною поліетиленовою плівкою, і переносити через канаву до лінії державного кордону. Однак, правопорушники не сподівалися, що потрапили у поле зору кмітливих прикордонників, які несподівано спіймали їх на “гарячому”.

    Завдяки налагодженій співпраці прикордонної та митної служб, контрабандисти разом з виявленим товаром були передані митним інспекторам для більш детального з’ясування даного порушення. Відтак, було встановлено, що громадяни України намагалися нелегально перемістити через кордон цигарки марки “BOSS”, загальною вартістю 28 тис.грн., поза митного контролю (поза місцем розташування Ужгородської митниці), чим і порушили митні правила (ст. 351 Митного кодексу України). При цьому у водія також вилучено мікроавтобус, вартістю 32 тис.грн., який використовувався, як засіб для переміщення безпосередніх предметів порушення митних правил через кордон України.
    Закарпатские пограничники задержали двух контрабандистов
    Закарпаття: Уздовж залізничної колії розкидані мішки ...з курятиною!
    В Чопе задержана партия контрабандных сигарет на 240 тысяч евро
    На Закарпатті затримані "Понтіак" і "Сузукі", на яких перевозили контрабандні сигарети

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору